Datum Donderdag 22-03-2018
Aanvang 20:00
Wedstrijdnummer 1085

Voorbeschouwing Jong FC Twente - VVOG

Donderdag a.s. staat de eerder afgelaste uitwedstrijd tegen Jong FC Twente op de competitie rol. Jong FC Twente speelt zijn wedstrijden op Sportpark Waarbeek, in Hengelo. Jong FC Twente degradeerde vorig seizoen 2016- ‘17 uit de Tweede Divisie. De ploeg eindigde op de laatste plaats met de cijfers : 34-6- 7-21- 25 - (32-64)

Seizoen 2017-2018

Een terugkeer naar de tweede Divisie zit er dit seizoen niet in. De ploeg staat momenteel op een elfde plaats. De selectie van Trainer Dennis Demmers heeft voor dit seizoen een bijna complete vernieuwing ondergaan. Met een blik op de cijfers van het seizoen 2016-’17 is die vernieuwing niet geheel verwonderlijk. De resultaten van de FC Twente talenten, nu weliswaar in de derde Divisie, zien er wat beter uit dan in het vorige seizoen in de Tweede Divisie. Na 22 wedstrijden zijn de cijfers van Jong FC Twente: Een elfde plaats in de competitiestand met de cijfers: 22-9- 4-9- 31- (32-28 ).
Thuiswedstrijden : 20 punten.
6 overwinningen : ONS Sneek 3-2, J.FC Volendam 4-0, ACV 1-0, DVS’33 1-0, Capelle 2-1, Magreb’90 4-1.
2 gelijk : J. Almere City 1-1, ASWH 2-2.
2 nederlagen : Spijkenisse 0-1, ODIN’59 1-2.
Uitwedstrijden : 11 punten.
3 overwinningen : J. FC Volendam1-4, Magreb’90 0-1, ACV 1-3
2 gelijk : Spijkenisse 2-2, Spakenburg 0-0.
7 nederlagen : ONS Sneek 4-2, J. Almere City 2-1, VVOG 1-0, DOVO 1-0, J. FC Groningen 3-0, Scheveningen 1-0, Quick Boys 2-0

Grootste thuisoverwinning Jong FC Volendam 4-0. Grootste uitoverwinning Jong FC Volendam 1-4. Opvallend is wel dat in de thuiswedstrijden de meeste punten (20) werden gescoord. Bij de uitwedstrijden bleef de teller op 11 punten staan.

Jong FC Twente had jl. zaterdagmiddag geen moeite met Magreb’90. De ploeg won in eigen huis vrij eenvoudig van hekkensluiter Magreb'90. Het team van trainer Dennis Demmers liep in de tweede helft, na een 1-0 voorsprong, bij de rust, simpel uit naar een ruime 4-1 overwinning.

Een goed spelend VVOG won, na drie nederlagen, jl. zaterdag zijn eerste wedstrijd o.l.v. de nieuwe trainer Hennie in ’t Hof, op de eigen Strokel met 2-1 van ACV. VVOG gaat met het nodige vertrouwen richting Hengelo.

De wedstrijd VVOG – Jong FC Twente d.d. 09-09- 2017, werd door een hard werkend VVOG met 1-0 gewonnen, van de soms kwikzilverige jonge talenten van Jong FC Twente. Pernelly Biya scoorde na een mooie combinatie met Wilko Braam, kort na de pauze, de wat later bleek, de winnende treffer. Op basis van de betere tweede helft van VVOG, een verdiende zege.

De wedstrijd op Sportpark De Waarbeek wordt gespeeld onder leiding van: Scheidsrechter de heer C.J.L.P.(Stijn) Berben.
Assistent-scheidsrechters de heren T.(Thijs) den Hengst en D.(Dennis) Henkens.