Richard Kockmann
Richard Kockmann

Planning

VACANT
VACANT

Coördinator

Jan Huijer
Jan Huijer

Begeleiding

De Scheidsrechterscommissie van onze vereniging bestaat uit 3 leden; De Coördinator, Planner en Begeleider. Alle leden hebben een specifiek aandachtspunt waardoor er een optimale aandacht is voor alle onderdelen binnen de arbitragesectie.

Scheidsrechter Coördinator

Is verantwoordelijk voor de Scheidsrechterscommissie met als belangrijkste taak het ontwikkelen en bewaken van het arbitragebeleid binnen de vereniging. Is het aanspreekpunt voor scheidsrechters en het wedstrijdsecretariaat bij incidenten en onderhoud contacten met diverse commissies en het bestuur van senioren en jeugd.

Scheidsrechter Planner

Is verantwoordelijk voor de wekelijkse toewijzing van scheidsrechters en (jeugd)spelers aan wedstrijden, volgens het clubbeleid. Behoudt het overzicht van individuele wensen van de scheidsrechters t.a.v. present zijn, tijdvakken, afhankelijkheden en wensen. Onderhoudt frequent contact met de clubscheidsrechters op het gebied van inzetbaarheid.

Scheidsrechter Begeleider

Is verantwoordelijk voor de begeleiding en coördinatie van de opleiding van verenigingsscheidsrechters. Verenigingsscheidsrechters worden bij VVOG ondersteund in hun ontwikkeling, door middel van begeleiding en (bij)scholing i.c.m. geboden mogelijkheden vanuit de KNVB: knvb.nl/assist-scheidsrechters/opleidingen.