Ieder seizoen kunt u ons vlaggenschip weer volgen met de door de supportersvereniging ZAVO georganiseerde busreizen. Om mee te kunnen hoeft u geen lid van de supportersvereniging ZAVO of VVOG te zijn. Iedereen is welkom. Leden van de Supportersvereniging ZAVO krijgen een mooie korting.

In deze Coronaperiode is er nog wel veel onduidelijk. Zo weten we op dit ogenblik nog niet of we elke uitwedstrijd mogen/kunnen bezoeken. Hiervoor zijn we afhankelijk van de maatregelen van de thuisspelende clubs.

Het bestuur van de ZAVO heeft daarom het volgende besloten:

- we verkopen dit seizoen geen bus seizoenkaarten

Om een bus te laten rijden:

- Moeten er minimaal 15 personen aangemeld zijn

- Moet je je inschrijven/aanmelden bij een van de bestuursleden van de ZAVO. Dit moet uiterlijk een week voor de uitwedstrijd, omdat we dan met Menno, van Marion-reizen, de reis kunnen organiseren

- In de bus, zullen we gepaste afstand moeten houden van elkaar en we zullen mondkapjes moeten dragen. Hier moet je zelf voor zorgen.

- Ook zal je, bij vertrek van de bus, een registratieformulier moeten invullen (wij zorgen dat we de formulieren klaar hebben liggen).

De kosten per busreis:

ZAVO-leden: 10 euro

Geen ZAVO lid: dan betaal je 12,50 euro

We kunnen u wel vast melden dat er naar de uitwedstrijden bij Sparta Nijkerk en DVS’33 Ermelo er geen bus zal rijden.

Vertrektijden bus
De vertrektijden van de bus worden gepubliceerd op de website van VVOG en op de facebookpagina van de ZAVO. We vertrekken op tijd zodat we tijdig voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn. Op de langere afstanden maken we een of meerdere stops.

Aan boord kunnen alcoholische en niet alcoholische dranken worden genuttigd. Bij alle reizen wordt er tevens voor een verloting en een versnapering gezorgd. Na de wedstrijden rijden we direct weer richting Harderwijk. De tijd van terugkomst is afhankelijk van de reisafstand, maar is zeker voor 19:00 uur. (m.u.v. Hoek)

Heb je klachten? Neem dan geen risico. Denk aan jezelf en je medemens.

Groet namens het bestuur van de ZAVO