De supportersvereniging ZAVO telt ongeveer 250 leden. Door lid te worden (€ 17,50 per jaar) steunt u de supportersvereniging ZAVO en profiteert u tevens van kortingen op activiteiten en de supportersbus.

Naast het 'gewone' lidmaatschap kunt u ook lid worden van de Club van 100 (50 euro per jaar). De Club van 100 is een onderdeel van de Supportersvereniging ZAVO en zorgt d.m.v. extra financiële middelen voor de realisatie van allerlei activiteiten, die zonder deze sponsoring geen doorgang zouden kunnen vinden. Vanzelfsprekend genieten leden van de Club van 100 ook allerlei voordelen en wordt er jaarlijks tijdens de jaarvergadering een mooie prijs onder hen verloot.

Aanmelden bij ZAVO

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als lid bij de ZAVO. Velden met een * zijn verplicht.

Opmerkingen

  • Indien aanmelding voor ZAVO:
    Hiermee machtig ik, tot schriftelijke wederopzegging van het lidmaatschap, de supportersvereniging ZAVO te Harderwijk om bedragen tbv het lidmaatschap van mijn bankrekening af te schrijven.
  • Indien aanmelding voor Club van 100:
    Hiermee machtig ik, tot schriftelijke wederopzegging van het lidmaatschap club van 100, de supportersvereniging ZAVO te Harderwijk om bedragen tbv het lidmaatschap club van 100 van mijn bankrekening af te schrijven.