Onze maatschappij verandert en we worden (statistisch) gezien steeds fitter ouder. Ook in de opbouw van de elftallen zien wij dit terug. Jongeren stoppen vaak rond hun 17e jaar met sporten en komen weer in beeld als ze gesettled zijn. Je ziet als gevolg hiervan steeds meer 35+ teams van zowel mannen als vrouwen en sinds enige tijd is ook Walking Football in opmars waar de vitale 60+ zijn voetbalcapaciteiten ten toon kan spreiden.

Velen zullen aan het voetbal veel plezier hebben beleefd, maar beleven hun sport nu alleen nog vanaf de zijlijn en tv. Daar is wat VVOG betreft een einde aan gekomen. Met enthousiasme hebben wij in het voorjaar van 2019 voetbal voor ouderen (man/vrouw) vanaf 60 jaar (wat jonger is ook geen probleem hoor) geintroduceerd. We doen dit samen met PEC Zwolle United, de maatschappelijke tak van PEC Zwolle.

Hoe geweldig is het niet om gezellig op een ochtend te starten met een kopje koffie en hierna op ons VVOG hoofdveld een balletje te trappen. Na afloop kunt u natuurlijk een welverdiend drankje nuttigen en samen oude verhalen ophalen of de match van a.s. zaterdag bespreken.

We starten elke donderdagmorgen rond een uur of 10 met een kopje koffie/thee en gaan rond 10:30 uur één uurtje voetballen. (mogelijk dat voor een andere dag wordt gekozen, wanneer hier meer animo voor is).

Verzoek: neem ook een bekende/buurman mee, want hoe meer sporters hoe meer kans op succes.

Bij vragen kunt u contact opnemen met: Jacob de Zwaan jacob.vvog@hotmail.com 06-30256638.