Het laatste nieuws | Actueel

21 okt 2017

Ook de ZAVO neemt een superlot af

Onze supportersvereniging heeft ook een Superlot afgenomen. Als er mensen zijn die de vereniging een warm hart toedragen en altijd weer hun beste beentje voorzetten voor onze vereniging dan zijn dat de bestuursleden van de ZAVO wel.

19 okt 2017

Een Superlot voor het bestuur

Ook ons algemeen bestuur heeft afgelopen woensdag een Superlot afgenomen. Dat we op onze bestuurders kunnen rekenen is geen verrassing. Ook het team Grote Clubactie VVOG is meer dan tevreden over de betrokkenheid en positief verrast door de verkoop van die Superloten.

19 okt 2017

Grote Clubactie 2017 - nog een week om loten te verkopen

Zaterdag 28 oktober willen we graag alle lotenboekjes terug. Wat spreken we daar met elkaar over af....... 

19 okt 2017

Ook VVOG 5 koopt een Superlot

Het vijfde sluit aan in de rij van kanshebbers op de superprijs, een feestavond ter waarde van € 5.000,00 voor de vereniging. Mocht de prijs op het lotnummer van dit team vallen dan zitten we gebakken.

18 okt 2017

Steun VVOG in de Rabobank Randmeren Clubkas Campagne

Rabobank Randmeren organiseert jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne en verdeelt € 70.000,-. Stem op VVOG en help 

17 okt 2017

Een Superlot voor het kantineteam

“Ja ja weer een Superrrrrrlot”. Deze keer voor het team van de kantine. Het team van coördinator Jan Jansen heeft afgelopen zaterdag ook een Superlot afgenomen.

16 okt 2017

Een Superlot voor de mannen van de JO19-1

Weer een team dat een Superlot afneemt en daarmee kans maakt op mooie prijzen. Iedere Superlot is goed voor 50 reguliere loten. Als extra prijs kan er een clubfeest t.w.v. € 5.000,00 worden gewonnen. Het belangrijkste van alles is dat we met elkaar de club steunen. De JO19-1 geeft het stokje door aan de andere JO19 teams.

16 okt 2017

Voorlichtingsavond spelregelbewijs

De voorlichtingsavond voor het KNVB-spelregelbewijs voor 2e jaars JO17 / MO17 - spelers/speelsters gaat vanavond (16 oktober) niet door vanwege het ontbreken van aanmeldingen van deelnemers.

13 okt 2017

Kom morgen op de fiets naar VVOG

Zaterdag 14 oktober zijn er meerdere evenementen op De Strokel. Wij ontvangen ONS Sneek. Deze wedstrijd mag je niet missen. Onze jongens zijn scherp en gaan ons morgen trakteren op een mooie pot voetbal. Kom morgen lekker op de fiets.

12 okt 2017

Sep van Nijhuis is pupil van de week

Bij de wedstrijd VVOG - ONS Sneek is Sep van Nijhuis van VVOG JO9-1 pupil van de week.

11 okt 2017

Goossen Luytjes genomineerd voor clubheld van het jaar

Hij geldt op sportpark De Strokel als regelneef en gangmaker. Goossen Luytjes is één met VVOG en is genomineerd voor Clubheld van het jaar.

11 okt 2017

Bedrijfsbezoek 30/10 Overhoff Telecom & ICT met presentatie DearBytes

Hoe veilig zijn de digitale kroonjuwelen van uw bedrijf?

10 okt 2017

Oproep van de ZAVO aan alle jeugdleden

Komende zaterdag speelt het eerste team van VVOG tegen ONS Sneek. Het eerste team van VVOG staat na zeven wedstrijden op een mooie derde plek in de competitie! Wij van de ZAVO vinden dat de spelersgroep en de staf extra support verdienen.

10 okt 2017

Beloften competitie van start

Komend seizoen wordt er voor de 7e keer de Beloften competitie Midden Nederland georganiseerd. VVOG start vanavond thuis tegen de beloften van SDV Barneveld. 

06 okt 2017

Informatie over de Grote Club Actie

Vragen en antwoorden over de Grote Clubactie. De eerste boekjes zijn al vol en dan? We hebben nog voldoende boekjes dus kom even op het wedstrijdsecretariaat langs en vraag een nieuw boekje. Lees onderstaand bericht even goed. Samen gaan we er een mooie actie van maken en hopen de clubkas met een verrassend bedrag te vullen. 

05 okt 2017

Week van de Scheidsrechter

Aankomende zaterdag 7 oktober is de start van de week van de Scheidsrechter Zet als team de scheidsrechter eens in het zonnetje.

04 okt 2017

Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 17 oktober houden we een Algemene Ledenvergadering. Deze begint om 20.00 uur en zal gehouden worden in ons clubgebouw.

01 okt 2017

Ook JO9-1 koopt een Superlot van de Grote Club Actie

Prachtig initiatief van de JO9-1 die naast de verkoop van de gewone loten samen met de ouders, leiders en trainer een Superlot hebben gekocht. De JO9-1 steunt de vereniging maximaal en doet serieus mee voor de extra prijzen die VVOG ter beschikking heeft gesteld. We zijn benieuwd aan welk team  het volgende Superlot mag worden overhandigd?

29 sep 2017

Let op je waardevolle spullen !

Ja, let op je waardevolle spullen en laat ze niet onbeheerd in de kleedkamer liggen. Er zijn kluisjes beschikbaar in het wedstrijdsecretariaat !

29 sep 2017

Julian van Meerveld is pupil van de week

Zaterdag tijdens de wedstrijd VVOG - ASWH is Julian van Meerveld van VVOG JO9-3 pupil van de week.

28 sep 2017

Superlot voor team Veiligheid

Weer een Superlot van de Grote Club Actie 2017. Deze gaat naar team Veiligheid. Dat we op deze vrijwilligers kunnen rekenen was ons al duidelijk maar ook als het hier op aan komt gaan ze er voor. Er lijk voorlopig nog geen einde aan te komen. Welk team volgt?

27 sep 2017

Oefenen voor verplichte spelregeltoets JO17/MO17

Voor de 2e jaars JO17 en MO17 - spelers (geboren in 2001) zullen een drietal voorlichtingsavonden worden georganiseerd om ze voor te bereiden op de verplichte KNVB spelregeltoets.

26 sep 2017

Grote Club Actie Superlot voor VVOG 2

Deelname aan de De Grote Club Actie lijkt niemand te ontgaan. Het enthousiasme voor de Superloten stijgt en de kans op de extra prijs, een groot feest t.w.v. €5.000,00 voor onze verenging, neemt hiermee toe. 

23 sep 2017

succesvolle start Grote Club Actie 2017

Jeugd en senioren volop in beweging zoveel mogelijk loten te verkopen. Met de inzet van ALLE teams verwacht de werkgroep een record te gaan breken. De opbrengst van vorig jaar werd gerealiseerd door (slechts) 50% van de teams. Dit jaar zetten we allemaal de schouders er onder.

22 sep 2017

Twee Superloten voor het Bierteam

De Grote Club Actie is van start gegaan en we kunnen nu al vaststellen dat niet alleen onze jeugd maar ook de senioren een hele serieuze bijdrage leveren. De toppers van ons Bierteam hebben afgelopen donderdag maar liefst twee Superloten afgenomen.

21 sep 2017

Ria Weerman overleden

Met verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Ria Weerman. Zij was samen met haar -helaas veel te vroeg overleden man Anne Zwiers-  de grondlegger van onze website.

19 sep 2017

Abel Schultink is pupil van de week

Tijdens de wedstrijd VVOG - Jong FC Volendam is Abel Schultink pupil van de week.

18 sep 2017

Kennismaken met Sam Doeve

Daar is ie weer, alsof hij nooit is weggeweest. Je kunt hem haast niet missen met zijn blonde kuif en karakteristiek getjilp. De vogel was gevlogen, maar dit seizoen keerde hij weer terug op het oude nest in het Strokelbos, de plek waaraan hij zulke mooie herinneringen heeft.

17 sep 2017

FLEXMASTER bord- en vriendsponsor

De sponsorcommissie verwelkomt FLEXMASTER als nieuwe bord- en vriendsponsor VVOG.

12 sep 2017

Van de kledingcommissie

Inmiddels zijn alle teamtassen aan de leiders uitgereikt. Voor een aantal teams is het wedstrijdseizoen zelfs al gestart en voor sommige gaat dit eind september pas van start. Het kan toch zijn dat er nog vragen bij de leiders bestaan over de uitgereikte tassen.

12 sep 2017

In gesprek met het bestuur op 13 september

Graag willen wij alle VVOG-leden de gelegenheid geven om met ons van gedachten te wisselen over wat jou aan je groen-witte hart gaat, ideeën inbrengen of wat dan ook.

11 sep 2017

De eerste Superloten naar VVOG 1

Goed voorbeeld doet goed volgen. Daarmee zetten de spelers van het 1e weer de toon. Met als uitgangspunt dat de Grote Club Actie hetzelfde succes zal kennen als de competitie-start werden gisteren de eerste Superloten afgenomen. 

08 sep 2017

Seizoensopening met Joost Broerse bij Kok Experience

Afgelopen maandag vond de VVOG-sponsoravond plaats bij Kok Experience te Harderwijk.  In het Theatercafé werden alle sponsoren welkom geheten door de business club leden. Voor iedereen was er een heerlijk bakje koffie met een VVOG-lekkernij.

08 sep 2017

Plan van Aanpak Scheidsrechtersbeleid

Voor de vakantie is het initiatief ontstaan om de scheidsrechterscommissie een nieuw leven in te blazen en de structuur en het beleid rond het scheidrechterswezen op VVOG sterk te verbeteren.

07 sep 2017

Julian Blom is pupil van de week

Tijdens de wedstrijd VVOG - Jong FC Twente is Julian Blom pupil van de week. Hier stelt hij zichzelf aan u voor.

05 sep 2017

De Grote Club Actie 2017 gaat van start

Samen de schouders er onder en op weg naar een recordbedrag voor onze vereniging !!! Aanstaande zaterdag 9 september worden de lotenboekjes weer uitgereikt. Vanaf 09.00 uur kunnen leiders en teamvertegenwoordigers de boekjes voor hun team afhalen. 

04 sep 2017

Kennismaken met Harrie Kersten

De vraag waar talent vandaan komt is niet zo makkelijk te beantwoorden. Sommigen zoeken het in de richting van de Voorzienigheid. Bij VVOG denkt men meer in de richting van Amersfoort, bij Quick. Daar werd de getalenteerde Harrie Kersten, 22 jaar jong, opgepikt. Hij volgde dit jaar zijn oud ploeggenoot Jeffrey Snijders, de alleskunner die inmiddels gemeen goed is geworden in het eerste van derde-divisionist VVOG.

 

03 sep 2017

Uitnodiging informatieavond jeugdafdeling

Deze informatieavond is met name bedoeld voor de jeugdleiders en trainers van de jeugdafdeling. Andere betrokkenen en geinteresseerden van de vereniging zijn uiteraard ook van harte welkom. Aanvang 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.15 uur.  

30 aug 2017

Seizoensopening 2017-2018 voor sponsoren VVOG / REMINDER

VVOG-sponsoren laat deze avond niet aan je voorbij gaan! Meld je nu nog aan voor de seizoensopening op 4 september aanstaande bij KOK Experience te Harderwijk! 

30 aug 2017

Afhalen ledenpas voor ondersteunende leden

Voor ondersteunende leden is er na afgelopen zaterdag a.s. donderdagavond 31 augustus tussen 19.00 en 20.00 opnieuw gelegenheid om uw ledenpas op te halen.

29 aug 2017

Bereid je voor op de nieuwe digitale wedstrijdapp

De introductie van de nieuwe wedstrijdapp gaat iedereen aan. Bereid je alvast goed voor. Bekijk alvast de instructievideo's.

28 aug 2017

De voetbalacademie gaat weer van start

Vrijdag 8 september gaat de techniektraining en loopscholing van de voetbalacademy weer van start voor alle jeugdspelers / -speelsters van JO8 t/m JO15.

27 aug 2017

Kennismaken met Yorick Hogetoorn

U kent ze toch wel, die jeugddromen waarbij je met een rush over een meter of 50 een stuk of vier volwassen gelouterde eredivisie-profs met een paar schijnbewegingen het bos in stuurt en (bijna) achteloos scoort. Onze Yorick droomde het niet maar deed het gewoon. Met zijn oogjes open, op de Strokel in Harderwijk in de jubileumwedstrijd van VVOG tegen PECZwolle op 11 juli 2017 voor bijna 2000 toeschouwers. De afdeling Talentvol klopte op de deur!

 

 

24 aug 2017

Voetballen op je jubileumsokken

Het is de bedoeling dat iedereen dit jaar weer met zijn/haar eigen jubileumsokken speelt tijdens de wedstrijden.

24 aug 2017

Wisseling Scheidsrechters coördinator

Met ingang van dit seizoen wordt de aanstelling van de verenigingsscheidsrechters overgenomen door Jan Huijer.

23 aug 2017

Pupil van de week

Tijdens de 1e competitie wedstrijd, thuis tegen Scheveningen, is Sander Vlieg pupil van de week.

23 aug 2017

Zaterdag 3e mogelijkheid voor afhalen kleding/sleutels

Aanstaande zaterdag kunnen voor de derde zaterdag op rij de laatste teamtassen met wedstrijdkleding worden opgehaald bij het wedstrijdsecretariaat.

23 aug 2017

Kennismaken met Guido de Graaf

De ene de Graaf is de andere niet. Maar die van VVOG hebben wel 1 ding gemeen. Ze scoren bij de vleet! Met het vertrek van Jeremy moest VVOG op zoek naar doelpunten en kwam uit bij naamgenoot Guido; in zijn hele voetbalcarriëre altijd al goed voor handen vol goals per seizoen.

22 aug 2017

Zaterdag verkoop buskaarten seizoen 2017-2018

Zaterdag 26 augustus kan er bij de bestuursleden van de ZAVO een seizoens-buskaart gekocht worden.

20 aug 2017

Uitgifte VVOG pas 2017-2018

Komende week starten we met het uitgeven van de leden- en toegangspassen 2017-2018. Lees verder om te zien wanneer de passen worden uitgedeeld.

Archief