Jansen Mengerij Op en Overslag B.V.

Contactgegevens

Welkom op de website van Jansen Op- & Overslag B.V. Wij zijn gespecialiseerd in het mengen en de op- en overslag van producten. Dit voor zowel consumptiegoederen als voor veevoeders, chemicaliën (voor voedings- en technische industrie), stukgoed en machineonderdelen. In onze mengerij kunnen wij poedercomponenten samenvoegen tot complete (homogene) mixen en deze verpakken in de juiste batcheenheden.

Daarnaast kunnen wij ook producten zoals plantaardige vezels en andere grondstoffen malen tot de gewenste fijnheid, een zeeffijnheid van 90mµ of zelfs 30 mµ is bij ons niet onbekend. Bij ons is de voedselveiligheid en de kwaliteit een belangrijk item, vandaar dat wij ook een GMP keurmerk hebben. Daarmee voldoen wij aan alle wettelijke voorschriften en bovenwettelijke eisen.

Ook staat bij ons de vakkundigheid van de medewerkers centraal, korte lijnen, duidelijke afspraken en afgebakende verantwoordelijkheden zijn daarbij van fitaal belang. Evenals flexibiliteit om optimaal aan de eisen van de opdrachtgevers te voldoen.