Jonge kinderen van 4-7 jaar zijn bij VVOG welkom om op speelse manier kennis te maken met voetbal. Ieder kind kan op zijn of haar eigen niveau aan de training deelnemen waarbij PLEZIER en VERTROUWEN voorop staan. Een mooie voorbereiding op de latere overstap naar een JO8-team, waarbij ze voor het eerst competitie zullen gaan spelen tegen teams van andere clubs. Doordat ze al bij de voetbalschool hebben gezeten, zullen ze met een voorsprong hier in gaan stromen.

De eerste training is natuurlijk heel spannend voor alle kinderen, maar u zult zien dat onze trainers de kinderen zich snel op hun gemak laten voelen. Iedereen kan in kleine stapjes wennen aan de bal en het trainen, er wordt niets verwacht van de voetbalcapaciteiten van de kinderen. Bij voetbalschool Dolfijn doet een ieder het goed! De basis van succes is PLEZIER en VERTROUWEN en dat bieden wij bij VVOG.

Natuurlijk kan uw zoon of dochter altijd vrijblijvend een keer op zaterdag mee komen trainen, dit kan door een mail te sturen naar voetbalschooldolfijn@vvog.nl. De Dolfijntjes (4 en 5 jaar) en de Orka’s (6 en 7 jaar) trainen op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. De Orka's trainen daarnaast ook nog om de week op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur. Kan uw zoon of dochter een keer niet trainen dan ontvangen wij graag een afmelding. Dit kan door een mail te sturen naar voetbalschooldolfijn@vvog.nl.

Wij bieden de kinderen:

  • Goede begeleiding (geselecteerde trainers voor de doelgroep)
  • Aandacht (kleine groepen)
  • Spel (plezier)
  • Veilige omgeving (vertrouwens)
  • Beweging op jonge leeftijd
  • Trainen op het hoofdveld
  • Afsluiting seizoen met voetbaldiploma A of B

Vragen? Mail naar voetbalschooldolfijn@vvog.nl of gebruik het contactformulier.

 

Ben je geïnteresseerd en wil je lid worden geef je dan zo snel mogelijk op.
 

Teampagina Dolfijntjes  

  Teampagina Orka's

 

Waarom VVOG:

Binnen de VVOG voetbalacademie is er ruime ervaring in deze jonge leeftijdsgroep, de opleiding staat dan ook goed bekend. De jeugdopleiding van VVOG is KNVB gecertificeerd. Door onze jarenlange ervaring en het kritisch selecteren van de juiste trainers en begeleiders onderscheidt de jeugd van VVOG zich in de sportieve prestaties en zijn we een vereniging voor de hele familie. Wij hebben een nauw samenwerkingsverband met o.a. PEC Zwolle en scouts van veel betaalde voetbalorganisaties weten de velden van VVOG te vinden.

VVOG kent een digitaal spelers volgsysteem waarin de ontwikkeling van spelers wordt bijgehouden. Wij vallen de allerjongsten daar niet gelijk mee lastig maar we hebben wel oog voor de individuele ontwikkeling. Talenten worden er al snel tussenuit gepikt en kunnen rekenen op extra scholing. Wij hebben een eigen hoofd jeugdopleidingen die dat traject begeleidt. We trainen de groep met maar liefst 5 vaste ervaren trainers en de stagiairs van Landstede. Kortom we hebben alles in eigen huis.

Iets wat we nog veel belangrijker vinden is een goede en betrouwbare organisatie. U moet zelf een goed gevoel hebben bij een vereniging van uw kind. Sport is een belangrijk deel van de opvoeding. Kinderen leren in de sport op een respectvolle manier met anderen omgaan. Wij zijn daar scherp op en hebben aspecten als normen en waarden hoog in het vaandel. Er zijn bij ons hele duidelijke regels en we maken met ieder lid en ouders goede afspraken. Wij zeggen “iedereen is welkom maar we houden ons allemaal aan de afspraken”. Of je groot bent of klein, dik of dun bij ons moet iedereen zich welkom en veilig voelen.

Wij vragen ook van ouders een bijdrage. Onze vereniging draait op vrijwilligers en daarvan komen wij er nog altijd wat te kort. We kennen een vrijwilligersbijdrage. Bij de aanmelding zult u daar meer informatie over ontvangen.

De Voetbalschool wordt gesponsord door Auto Flevo, 2Lease en makelaar Bart Jansen. Bij deze ondernemers staan betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. De doelstelling van deze ondernemers is om de voetbalopleiding van VVOG te steunen en de sportieve ontwikkeling van de kinderen te stimuleren.

 

Inlooptraining Dolfijntjes (15-09-2018)