Opruiminstructies doeltjes

Om efficiënt te kunnen trainen, wedstrijden te spelen en onderhoud te plegen op de velden is het van belang dat er geen doeltjes op de velden staan op plekken waar ze niet horen. Hieronder een instructie over het opruimen van deze. We verzoeken iedereen om de onderstaande instructies op te volgen:

Vaste Plekken

De doeltjes hebben specifieke, toegewezen plekken rondom het veld (zie foto's). De meeste doeltjes zijn genummerd waardoor het extra duidelijk is waar ze horen te staan.

Trainingen

Zorg ervoor dat de doeltjes na gebruik weer terug worden geplaatst op hun vaste plekken. Dit helpt niet alleen voor het snel starten van een volgende training maar is ook belangrijk voor de gemeente om onderhoud te plegen.

Wedstrijddagen

Op dagen van wedstrijden is het van groot belang dat de doeltjes niet in de weg staan! We vragen alle betrokkenen om ervoor te zorgen dat er geen doeltjes op plekken staan waar ze niet horen.


Pupillendoeltjes zonder wieltjes (2 stuks). Na het trainen opruimen achter de boarding naast beide dugouts.

Pupillendoeltjes met wieltjes (2 stuks). Na het trainen opruimen tegen het hekwerk van Athlos.

1 & 3 meter doeltjes. Na het trainen opruimen naast het kleedkamergebouw.

Doeltjes van veld 4 na gebruik opruimen op de verharde plaatsen naast veld 4.

Pupillendoeltjes met wieltjes (8 stuks). Na gebruik opruimen op de 2 verhard aangegeven plaatsen in de bosrand veld 5. Deze doeltjes ook gebruiken voor veld 4

Doeltjes van veld 8 na gebruik terugplaatsen achter de lichtmasten of tegen het hekwerk. De verzwaringen voor de pupillendoeltjes terugplaatsen bij de lichtzuil.

Doeltjes van veld 3 alleen gebruiken op wedstrijddagen. Na gebruik terugplaatsen tegen de ballenvangers.