Wij zijn een ondernemende sponsorcommissie met een ruim en transparant aanbod van producten en diensten waarmee we de Businessclub, bestaande uit het lokale en regionale bedrijfsleven, een podium geven en waarmee we de club VVOG Harderwijk ondersteunen bij het realiseren van haar doelstellingen. Een trotse club waar iedereen welkom is en zich welkom voelt of het nou gaat om
onze jeugdspelers, onze vrijwilligers, onze selectie, de seniorenelftallen, bezoekers en uiteraard onze sponsoren. Bij ons wil je zijn. We vinden het belangrijk dat onze sponsoren zich welkom voelen en zich willen binden aan de club. Het hart van de sponsoring bij VVOG Harderwijk is onze VVOG Businessclub. De Businessclub bestaat uit onze sponsoren en de leden van de sponsorcommissie en hebben tijdens thuiswedstrijden toegang tot het VVOG-businesshome. Daarnaast organiseert de sponsorcommissie jaarlijks een aantal activiteiten voor haar leden.

Doelstelling

Als sponsorcommissie zijn we ambitieus en staan we voor vernieuwing. Daarnaast zijn we transparant. Transparant in wie we zijn, waar we voor staan en wat we kunnen bieden. We zijn actief, ondernemend en toegankelijk. We zijn trots op Harderwijk en op onze club en stralen dat uit. Niet alleen wij stralen dat uit maar ook onze businesshome straalt dat uit. Ons businesshome is makkelijk toegankelijk en een plek om elkaar te ontmoeten. Dat geldt voor onze leden maar ook voor geïnteresseerden. In onze businesshome komen alle leden van onze businessclub met elkaar in contact, het is een plek waar je wilt zijn.

Doelstelling van de Businessclub is "het verwerven van aanvullende middelen ter ondersteuning van de vereniging VVOG in brede zin". Een belangrijke subdoelstelling voor de VVOG Business Club is dat zij een platform biedt waar het lokale en regionale bedrijfsleven zich thuis voelt.

Sponsorpakketten

Er zijn diverse mogelijkheden om lid te worden van de VVOG Business Club:

  Vriend van Brons Zilver Goud
Sponsorpas  (1)  (2)  (3)  (4)
Vermelding naam + logo (incl. link naar bedrijfssite) op VVOG-website        
Nieuwsbrief VVOG Business Club        
Plaatsing bord 2500 * 600 mm langs het hoofdveld        
Vermelding naam + logo op VVOG-sponsorbord in sponsorhome        
Plaatsing van een vlag langs het hoofdveld        
Naam of logo op de fullcolour poster van de VVOG-selectie        
Advertentie hele pagina in VVOG-presentatiegids        
Advertentie (1/2 pagina) in VVOG-presentatiegids        
Advertentie (1/4 pagina) in VVOG-presentatiegids        
Vermelding logo op Nieuwsbrief VVOG Business Club        
1 gereserveerde parkeerplaatsen bij VVOG-thuiswedstrijden        
Mogelijkheid tot het organiseren van seminars bij VVOG (in overleg)        
Wekelijkse reclameboodschap via de geluidsinstallatie op het hoofdveld        
Prijs per jaar (excl. BTW) € 800,- € 1.600,- € 2.600,- € 4.500,-

VVOG-Vrienden

Kleinere bedrijven kiezen er vaak voor om Vriend van VVOG te worden. VVOG-Vrienden hebben gratis toegang tot alle wedstrijden en een plaats op de zittribune van VVOG. Tijdens wedstrijden hebben VVOG-Vrienden toegang tot het VVOG-sponsorhome, inclusief een hapje en een drankje. En uiteraard zijn VVOG-Vrienden van harte welkom bij alle Business Club evenementen.

Eremetaal sponsoren

Het middenbedrijf gaat vaak voor Eremetaal! De Brons-, Zilver- en Goudpakketten bieden mogelijkheden voor meerdere seizoenskaarten, inclusief tribuneplaats en toegang tot de sponsorhome. Kortom, een uitstekend alternatief als u regelmatig samen met collega's of genodigden een wedstrijd of een Business Club evenement van VVOG wilt bezoeken. Daarnaast bieden de Eremetaalpakketten ruime mogelijkheden om uw bedrijf nader te promoten. Daarmee verstrekt u de lokale binding en het sportieve imago van uw bedrijf. Deze sponsorcontracten hebben een duur van 3 jaar.

De Hoofd- en Diamantsponsors gaan niet alleen voor eremetaal, maar tevens voor een exclusief pakket. Zij kiezen ervoor om hun bedrijfsnaam exclusief aan VVOG te verbinden, bijvoorbeeld door als shirtsponsor op te treden of door een voetbaltoernooi aan hun bedrijf te koppelen. Afhankelijk van de wensen van Hoofd- en Diamantsponsor wordt een pakket op maat samengesteld.

Bordsponsoring

Een reclamebord rond het hoofdveld ? Kijk in onderstaande tabel voor de prijzen.

Formaat bord Prijs per jaar, incl. opmaakkosten, excl. BTW
2500 x 600 mm € 450,- langs het hoofdveld € 550,- (dubbele bedrukking)
3000 x 1200 mm € 650,-
5000 x 600 mm € 750,-
6000 x 1200 mm € 1000,-

Dames sponsoring

Type sponsoring Prijs per jaar
Hoofdsponsor € 2000,-
Subsponsor € 1500,-
Vriendsponsor € 750,-
Reclamedoek (op veld 4) € 250,-
Broeksponsor € 600,-
Supporter € 150,-

Communicatiedragers

VVOG biedt ook veel mogelijkheden om de naam van uw bedrijf op een sportieve wijze onder de aandacht te brengen. 

Wedstrijdsponsor Sponsor een specifieke wedstrijd. Uw bedrijf staat centraal  € 250 per wedstrijd
Balsponsor Uw bedrijf sponsort de wedstrijdbal. € 100,- per wedstrijd
Tussenstand sponsor Tijdens de wedstrijd wordt een aantal keer de tussenstand van de overige wedstrijden getoond. €  100,-
Doelpunten sponsor Bij elk doelpunt komt de naam van uw bedrijf prominent in beeld. €  50,-
Commerciele boodschap Per wedstrijd uw (korte) promotiefilm. € 100,-
Logo vermelding Uw logo elke zaterdag de hele dag op het LED-scherm. €  500,- per seizoen

Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden om uw naam aan VVOG te verbinden. De sponsorcommissie informeert u graag over de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn excl. BTW.