Wij zijn een ondernemende sponsorcommissie met een ruim en transparant aanbod van producten en diensten waarmee we de Businessclub, bestaande uit het lokale en regionale bedrijfsleven, een podium geven en waarmee we de club VVOG Harderwijk ondersteunen bij het realiseren van haar doelstellingen. Een trotse club waar iedereen welkom is en zich welkom voelt of het nou gaat om
onze jeugdspelers, onze vrijwilligers, onze selectie, de seniorenelftallen, bezoekers en uiteraard onze sponsoren. Bij ons wil je zijn. We vinden het belangrijk dat onze sponsoren zich welkom voelen en zich willen binden aan de club. Het hart van de sponsoring bij VVOG Harderwijk is onze VVOG Businessclub. De Businessclub bestaat uit onze sponsoren en de leden van de sponsorcommissie en hebben tijdens thuiswedstrijden toegang tot het VVOG-businesshome. Daarnaast organiseert de sponsorcommissie jaarlijks een aantal activiteiten voor haar leden.

Doelstelling

Als sponsorcommissie zijn we ambitieus en staan we voor vernieuwing. Daarnaast zijn we transparant. Transparant in wie we zijn, waar we voor staan en wat we kunnen bieden. We zijn actief, ondernemend en toegankelijk. We zijn trots op Harderwijk en op onze club en stralen dat uit. Niet alleen wij stralen dat uit maar ook onze businesshome straalt dat uit. Ons businesshome is makkelijk toegankelijk en een plek om elkaar te ontmoeten. Dat geldt voor onze leden maar ook voor geïnteresseerden. In onze businesshome komen alle leden van onze businessclub met elkaar in contact, het is een plek waar je wilt zijn.

Doelstelling van de Businessclub is "het verwerven van aanvullende middelen ter ondersteuning van de vereniging VVOG in brede zin". Een belangrijke subdoelstelling voor de VVOG Business Club is dat zij een platform biedt waar het lokale en regionale bedrijfsleven zich thuis voelt.

Sponsorpakketten

Vanuit de sponsorcommissie bieden wij de mogelijkheid om diverse pakketten af te nemen. We onderscheiden acht verschillende pakketten: Basis (3 varianten), Standaard, Premium, Excellent, Platina en Hoofd. In de matrix zie je per pakket wat de inhoud is. 

Klik hier om bovenstaande flyer te downloaden

Communicatiedragers

VVOG biedt ook veel mogelijkheden om de naam van uw bedrijf op een sportieve wijze onder de aandacht te brengen. 

Wedstrijdsponsor Sponsor een specifieke wedstrijd. Uw bedrijf staat centraal  € 250 per wedstrijd
Balsponsor Uw bedrijf sponsort de wedstrijdbal. € 100,- per wedstrijd
Tussenstand sponsor Tijdens de wedstrijd wordt een aantal keer de tussenstand van de overige wedstrijden getoond. €  100,-
Doelpunten sponsor Bij elk doelpunt komt de naam van uw bedrijf prominent in beeld. €  50,-
Commerciele boodschap Per wedstrijd uw (korte) promotiefilm. € 100,-
Logo vermelding Uw logo elke zaterdag de hele dag op het LED-scherm. €  500,- per seizoen

Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden om uw naam aan VVOG te verbinden. De sponsorcommissie informeert u graag over de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn excl. BTW.