Het hart van de sponsoring bij VVOG is de VVOG Business Club. De Business Club is speciaal opgericht voor sponsors uit het lokale en regionale bedrijfsleven. Business Club-leden hebben tijdens iedere thuiswedstrijd toegang tot het exclusieve VVOG-sponsorhome. Daarnaast organiseert de VVOG Business Club jaarlijks een aantal interessante activiteiten voor haar leden. Hierbij kan gedacht worden aan een grote sponsoravond waar een bekende voetbalpersonality een lezing geeft, een zakelijk seminar, een voetbaltoernooi voor sponsors, of een gezellige boottocht met de selectie van VVOG. Kortom, de VVOG Business Club zorgt voor extra beleving en sfeer en biedt goede mogelijkheden om uw netwerk en business opportunities op een aangename manier te versterken.

Doelstelling

De VVOG Business Club heeft als centrale doelstelling 'het verwerven van additionele middelen ter ondersteuning van de vereniging VVOG in brede zin'. Een belangrijke subdoelstelling voor de VVOG Business club is dat zij graag een platform biedt waar het lokale en regionale bedrijfsleven zich thuis voelt.

Sponsorpakketten

Er zijn diverse mogelijkheden om lid te worden van de VVOG Business Club:

  Vriend van Brons Zilver Goud
Sponsorpas (1) (2) (3) (4)
Vermelding naam + logo (incl. link naar bedrijfssite) op VVOG-website
Nieuwsbrief VVOG Business Club
Plaatsing bord 2500 * 600 mm langs het hoofdveld  
Vermelding naam + logo op VVOG-sponsorbord bij ingang VVOG  
Plaatsing van een vlag langs het hoofdveld    
Naam of logo op de fullcolour poster van de VVOG-selectie    
Naamsvermelding in VVOG presentatiegids      
Advertentie (1/8 pagina) in VVOG-presentatiegids      
Advertentie (1/2 pagina) in VVOG-presentatiegids      
Vermelding logo op Nieuwsbrief VVOG Business Club      
2 gereserveerde parkeerplaatsen bij VVOG-thuiswedstrijden      
Mogelijkheid tot het organiseren van seminars bij VVOG (in overleg)      
Wekelijkse reclameboodschap via de geluidsinstallatie op het hoofdveld      
Prijs per jaar (excl. BTW) € 725,- € 1.550,- € 2.575,- € 4.150,-

VVOG-Vrienden

Kleinere bedrijven kiezen er vaak voor om Vriend van VVOG te worden. VVOG-Vrienden hebben gratis toegang tot alle wedstrijden en een plaats op de zittribune van VVOG. Tijdens wedstrijden hebben VVOG-Vrienden toegang tot het VVOG-sponsorhome, inclusief een hapje en een drankje. En uiteraard zijn VVOG-Vrienden van harte welkom bij alle Business Club evenementen.

Eremetaal sponsoren

Het middenbedrijf gaat vaak voor Eremetaal! De Brons-, Zilver- en Goudpakketten bieden mogelijkheden voor meerdere seizoenskaarten, inclusief tribuneplaats en toegang tot de sponsorhome. Kortom, een uitstekend alternatief als u regelmatig samen met collega's of genodigden een wedstrijd of een Business Club evenement van VVOG wilt bezoeken. Daarnaast bieden de Eremetaalpakketten ruime mogelijkheden om uw bedrijf nader te promoten. Daarmee verstrekt u de lokale binding en het sportieve imago van uw bedrijf. Deze sponsorcontracten hebben een duur van 3 jaar.

De Hoofd- en Diamantsponsors gaan niet alleen voor eremetaal, maar tevens voor een exclusief pakket. Zij kiezen ervoor om hun bedrijfsnaam exclusief aan VVOG te verbinden, bijvoorbeeld door als shirtsponsor op te treden of door een voetbaltoernooi aan hun bedrijf te koppelen. Afhankelijk van de wensen van Hoofd- en Diamantsponsor wordt een pakket op maat samengesteld.

Communicatiedragers

VVOG biedt ook veel mogelijkheden om de naam van uw bedrijf op een sportieve wijze onder de aandacht te brengen. Zo hebben ongeveer 90 bedrijven een reclamebord rondom het veld van VVOG laten plaatsen. 

Shirtsponsoring jeugdteam v.a. € 275 per jaar
Shirtsponsoring seniorenteam v.a. € 325 per jaar
Reclamebord rondom hoofdveld (2,5 meter bij 0,6 meter) v.a. € 275 per jaar
Sponsoring wedstrijdbal € 175 per wedstrijd
Bedrijfsnaam op dug-outs in overleg
Advertentie in wedstrijdblad in overleg

Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden om uw naam aan VVOG te verbinden. De sponsorcommissie informeert u graag over de mogelijkheden.