Het doel is om de jeugdvoetballers van VVOG onder deskundige begeleiding kosteloos een kans te geven hun individuele voetbalkwaliteiten verder te ontwikkelen in een plezierige en veilige omgeving, ieder op zijn of haar niveau. 

Keepersschool

Ook dit seizoen biedt VVOG een speciale Keeperstraining aan, aan de keepers van onze jeugd. Zij hebben een zeer belangrijke taak in het veld en dat vraagt om een specifieke training. De Keeperstraining wordt dit seizoen gegeven door niemand minder dan Arend Vlieger en Wouter Polhoud. Zij dragen graag hun kennis en enthousiasme over aan de jonge keepers.

De trainingen zijn op vrijdagmiddag om 18.45 uur. Aanmelden is niet nodig.

Techniekschool

De voetbalacademie is bedoeld als extra trainingsmogelijkheid voor de kinderen uit de JO8, JO9, JO10 en JO11. Hierbij ligt de focus op de niet selectieteams/leden, waarbij de kinderen uit de selectie ook van harte welkom zijn. Wil je dus graag je voetbaltalent nog verder ontwikkelen, schrijf je dan vooral in! De trainingen worden op vrijdagmiddag verzorgd, op de volgende tijden:
JO8-JO9 van 16.15-17.15 uur
JO10-JO11 van 17.30-18.30 uur
Bij grote belangstelling zullen hier nog extra trainingstijden aan toegevoegd worden.

Het is noodzakelijk in te schrijven voor deze voetbalacademie, deze inschrijving is voor alle 20 trainingen. Inschrijven is mogelijk via onderstaande knop. Graag ontvangen wij je inschrijving uiterlijk 11 januari.

Inschrijven

Indien er een keer niet meegetraind kan worden, vernemen wij dit uiterlijk op donderdag voor 12.00uur. Uiteraard geldt deze deadline niet voor een acute ziekmelding. Afmeldingen kunnen onderstaand gemeld worden:

Afmelden