VVOG is dé toonaangevende vereniging in Harderwijk en omgeving met betrekking tot het vrouwen- en meisjesvoetbal. Daarom wil zij haar leden een prima accommodatie en een goed team van gekwalificeerde trainers en deskundige begeleiders bieden, binnen een goede organisatie. Meisjes verdienen het om net als jongens op een optimale manier met hun sport bezig te zijn. Talenten centraal is het motto!  Iedereen zijn eigen persoonlijke top laten halen! 

VVOG is dé vereniging om de ambities van speelsters te verwezenlijken, zonder plezier en gezelligheid uit het oog te verliezen. Trainen en spelen met meisjes met dezelfde beleving geeft een extra dimensie. Zowel sportief als sociaal.

Meisjes worden ondersteund om optimaal gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van het VVOG Jeugdplan. Want de jeugd is een pijler die de toekomst en de continuïteit van de dames afdeling waarborgt.

Naast het voetbal worden er regelmatig voor elke leeftijdsgroep allerlei activiteiten voor ontspanning en gezelligheid georganiseerd. VVOG is dan ook een bruisende en zeer actieve voetbalvereniging. 

VVOG is ook een vereniging die hecht aan waarde en normen en ziet het voetballen als een onderdeel van de totale opvoeding.

Al zin om een keer vrijblijvend mee te trainen? Neem gerust contact op met de vrouwencommissie.