VVOG wil een veilige omgeving creëren voor alle leden, medewerkers en betrokkenen van onze voetbalclub. Namens het bestuur zijn twee vertrouwenspersonen aangesteld als aanspreekpunt; Jolanda van Tol en Ton van Ginkel.

Wat is de rol van vertrouwenspersonen van VVOG

VVOG wil een veilige voetbalvereniging zijn waar jong en oud met plezier bezig kunnen zijn met voetbal en zich thuis voelen binnen de vereniging. Wat we absoluut niet willen zijn zaken als: pesten, onderlinge ruzie, discriminatie en (seksueel) grensoverschrijdend gedrag. Om deze zaken te delen, discreet te kunnen bespreken dan wel te melden, hebben we vertrouwenspersonen. Mocht je met bovenstaande zaken geconfronteerd worden dan kun je bij een vertrouwenspersoon terecht. Ook voor andere problemen die je in vertrouwen wilt bespreken of die je moeilijk vindt om bespreekbaar te maken of wanneer je bang bent voor de reacties van je mede clubgenoten, kun je terecht bij de vertrouwenspersonen. Dit geldt voor alle leden, sporters, trainers, coaches, ouders van minderjarige, vrijwilligers, scheidsrechters en betrokkenen bij de vereniging.

Discretie

De vertrouwenspersonen van VVOG gaan discreet te werk en alles wat in vertrouwen wordt verteld, zal nooit zonder je toestemming met anderen worden besproken.

Wie zijn de vertrouwenspersonen

Jolanda van Tol, praktijkondersteuner

Ton van Ginkel, huisarts

 

                                                                   

Wij lopen al jaren bij VVOG rond en onze kinderen hebben alle jeugdelftallen doorlopen. Met een groen-wit hart willen wij ons inzetten voor een veilige omgeving voor iedereen.

Wij zijn bereikbaar via VertrouwenspersoonVVOG@gmail.com. 
Stuur een berichtje en wij nemen contact met je op. Geef s.v.p. aan hoe en wanneer je bereikbaar bent.