Aanmelden als vrijwilliger bij VVOG Harderwijk kan online door te klikken op onderstaande knop. 

Naar het aanmeldformulier

Zorg er voor dat als je je aanmeldt als vrijwilliger dat je de optie Verenigingslid kiest bij het type lidmaatschap (tenzij je trainer of scheidsrechter bent). Je telefoonnummer is niet verplicht in te vullen. maar voor ons wel heel handig! Zo kan de vrijwilligerscommissie makkelijk contact met je opnemen. Het IBAN nummer is een verplicht veld bij de aanmelding, ook al betaal je als niet-spelend lid geen contributie.

Geef aan of je vaste vrijwilliger wilt worden, zodat je voor het hele seizoen wordt vrijgesteld van de vrijwilligersbijdrage, of dat je invulling wilt geven aan de urentaak (12 uur per jaar) om de vrijwilligersbijdrage aan het einde van het seizoen terug te verdienen.

Een lijst met vaste vrijwilligersfuncties binnen VVOG vind je op de pagina  vacatures. Aanmelden voor een vaste functie kan het beste door het digitale aanmeldformulier in te vullen. Je kunt ook rechtstreeks contact op nemen met een van de coördinatoren.

Weet je niet bij wie je moet zijn? Stuur dan een mail naar vrijwilligers@vvog.nl. Wij helpen je dan om met de juiste persoon in contact te komen.

Voor aanmelding voor de urentaken kun je gebruik maken van het aanmeldformulier of je kunt contact opnemen met een van de coördinatoren. Hieronder staat een lijst met coördinatoren voor de urentaken. Na ontvangst van je aanmelding neemt de coördinator contact met je op. In overleg wordt dan een afspraak gemaakt wanneer de taak wordt uitgevoerd. Meld je zo snel mogelijk aan (bij voorkeur vóór 1 september)  in verband met het maken van een rooster. Wacht dus zeker niet te lang met aanmelden, want dan is het misschien niet meer mogelijk om je in te delen en kan de bijdrage niet meer worden terugverdiend.

Belangrijk:  vermeld in je bericht altijd je naam en telefoonnummer, zodat wij contact met je kunnen opnemen voor het maken van een afspraak.

Weet je niet welke van bovenstaande taken je wilt doen of maakt het je niet uit? Stuur dan een e-mail naar vrijwilligers@vvog.nl. Wij kijken dan in overleg met de coördinatoren waar de behoefte het grootst is en zorgen dat er contact met je wordt opgenomen.