Gratis inloopspreekuur

Wij houden elke dinsdag en donderdag van 18.30 – 19.30 uur een gratis inloopspreekuur voor alle leden van VVOG Harderwijk. Heb je vragen of wil je graag advies m.b.t. een (dreigende) blessure of andere lichamelijke klachten, kom dan bij ons langs. Wij zijn te vinden in de behandelruimte naast het hoofdveld. De ingang bevindt zich voorbij de kleedkamers van de selectie om de hoek aan de achterzijde tegen Athlos aan.

Wil je gebruik maken van het inloopspreekuur, dan dien je wel eerst een afspraak te maken. Dat kan via:

Maak een afspraak

Wil je een afspraak bij ons in de praktijk? Maak dan online een afspraak voor een intake/behandeling bij ons op de praktijk.

Onze praktijk

Als medische partner van VVOG, stellen wij ons aan graag aan jullie voor!

Fitention is sinds 2014 dé fysiotherapiepraktijk en sportschool in Harderwijk. De naam Fitention is een combinatie van de Engelse woorden fit en intention. Onze programma’s zijn er namelijk op gericht het lichaam fit te maken én te houden. Door te werken aan een betere conditie en een sterker lichaam voorkom je fysieke klachten en zit je lekkerder in je vel.

Onze sportschool is volledig gericht op personal training en vrij fitness. Bij onze fysiotherapiepraktijk helpt een van onze gediplomeerde fysio- of manueeltherapeuten je met lichamelijke klachten en blessures. Allebei onder één dak aan de Drielandendreef 34. Zo slaan wij twee vliegen in een klap!

Wij bieden de onderstaande behandelingen aan:

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Handtherapie
  • Dry needling
  • Medical taping
  • Revalidatie
  • Blessure preventie
  • Medisch fitness
  • Personal training

ADRES

Drielandendreef 34,
3845 CA Harderwijk

Ons team

Emmy Verbeek-van Rij

Emmy heeft als manueeltherapeut en fysiotherapeut jarenlange ervaring in het behandelen van diverse klachten en blessures. Haar specialiteit is dry needling, handtherapie en medical taping.

 

Aanwezig: dinsdag vanaf 18.30 uur

Jens van den Brink

Jens is sinds 2014 werkzaam bij Fitention als fysiotherapeut en performance trainer. Zijn expertise is het analyseren van bewegende sporters en het gericht ontwikkelen van behandel- en trainingsprogramma’s. Ben je een fanatiek voetballer en op zoek naar een aanvullend (kracht)trainingsschema? Of train je meerdere keren per week in de sportschool en wil je meer focus op bepaalde spiergroepen? Trek dan even aan de bel.

Aanwezig: donderdag vanaf 18.30 uur