Gratis inloopspreekuur

Wij houden elke maandag en donderdag van 18.30 – 19.00 uur een gratis inloopspreekuur voor alle leden van VVOG Harderwijk. Heb je vragen of wil je graag advies m.b.t. een (dreigende) blessure of andere lichamelijke klachten, kom dan bij ons langs. Wij zijn te vinden in de behandelruimte naast het hoofdveld. De ingang bevindt zich voorbij de kleedkamers van de selectie om de hoek aan de achterzijde tegen Athlos aan.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak bij ons in de praktijk? Maak dan online een afspraak voor een intake/behandeling bij ons op de praktijk..

Onze praktijk

Als officiële fysiotherapiepraktijk van VVOG, stellen wij ons graag even voor.

Wij van Louwen en Muilwijk zijn trots op ons diverse aanbod van specialismes en behandelsoorten. Zo kunnen wij u als patiënt de beste zorg bieden. Niet elke klacht is op dezelfde manier op te lossen, maar ook spelen hier de voorkeuren van u als patiënt een rol. Voor de fanatieke sporters met een acute klacht zullen we andere behandeltechnieken/traject adviseren dan voor de thuiswerkers die al langere tijd kampen met klachten. Iedere klacht vraagt dus weer om een andere aanpak. Zo kunnen fysiotherapeuten bij acute klachten ondersteuning bieden met mobilisaties, Medical taping maar ook door oefentherapie en andere interventies. Bij iedere klacht wordt er weer opnieuw gekeken wat er nodig is om het beste resultaat te behalen.

Na de behandeling

Ook na het behandeltraject zullen wij u niet zonder handvaten laten gaan. Nadat uw behandeldoelen zijn behaald, bestaat er de mogelijkheid om u in een na traject te kunnen begeleiden. Dit doen de fysiotherapeuten door u bijvoorbeeld wat tips of oefeningen mee te geven, maar wanneer u wat extra begeleiding nodig heeft kunnen onze fysiotherapeuten ook de optie FysioFitness of hydrotherapie aan u voorstellen.

Wij bieden de onderstaande behandelingen aan:

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Handtherapie
  • Dry needling
  • Leefstijl coaching
  • Medical taping
  • Fysio fitness
  • Blessure preventie
  • Revalidatie

Benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben? Neem een kijkje op onze webpagina!

ADRES

Gelreweg 4c
3843 AN Harderwijk

INSTAGRAM

louwenmuilwijk

FACEBOOK

louwenmuilwijk

Ons team

Maurice Grashuis

Maurice is sinds 2021 in dienst bij Louwen en Muilwijk. Hij heeft een grote affiniteit met zorg rondom
voetbal en sport in het algemeen en is momenteel ook werkzaam bij PEC-Zwolle.


Aanwezig maandag (en dinsdag enkel voor VVOG 1 en 2) 18.30

Dimitri Garritsen

Sinds 2019 is Dimitri werkzaam bij Louwen en Muilwijk. Hij heeft een passie voor gezondheid en preventie voor jong en oud. Hij heeft ook de mogelijkheid om dry needling tegeven.

Aanwezig: donderdag 18.30