Geblesseerd? Laat je begeleiden door een fysiotherapeut van Fysio-Ermelo Prins & Staal

Blessures
Geblesseerd? Vervelend! Gelukkig is er bij voetbalvereniging VVOG een fysiotherapeut aanwezig die je op een professionele manier begeleidt, zodat je zo weer fit op het veld staat. Graag leggen we je uit welke mogelijkheden er bij de fysiotherapeuten van Fysio-Ermelo Prins & Staal zijn en wat hun werkwijze binnen VVOG is.

Wat te doen?
Wanneer je geblesseerd raakt is het zinvol om zo snel mogelijk te laten achterhalen wat er aan de hand is en wat de juiste stappen zijn om weer fit te worden. Fysio-Ermelo Prins & Staal organiseert op meerdere momenten inloopspreekuren op de club. Via deze link https://www.fysio-ermelo.nl/spreekuur/ kun je online een afspraak maken voor het gratis inloopspreekuur bij VVOG.

Inloopspreekuur
Het inloopspreekuur van Fysio-Ermelo Prins & Staal is toegankelijk voor iedereen die bij VVOG betrokken is. Op verschillende momenten is er een ervaren fysiotherapeut in de fysiotherapieruimte van VVOG aanwezig om je blessure vrijblijvend te beoordelen. De fysiotherapeut zal, in overleg met jou, een plan maken ten aanzien van je herstel, zodat je spoedig weer kan voetballen.

Plan van aanpak
De ene blessure is de andere niet. Sommige blessures zijn dan ook gemakkelijker te verhelpen dan andere. Is je blessure op een gemakkelijke manier te verhelpen, dan kan het zijn dat de fysiotherapeut je direct kan helpen of adviseren tijdens het inloopspreekuur.

Gaat het om een lastige blessure en heeft de fysiotherapeut meer tijd nodig voor een onderzoek en/of behandeling, dan zal dat in de praktijk van Fysio-Ermelo Prins & Staal plaatsvinden. Wanneer je onze praktijk in Ermelo bezoekt, doen wij een beroep op je ziektekostenverzekering. Wanneer je hiervoor niet verzekerd bent, dan dien je de behandelingen zelf te betalen.

Vergoeding
De behandelingen fysiotherapie worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat je vergoed krijgt is afhankelijk van je verzekering en de polisvoorwaarden. Ben je nog geen 18 jaar? Dan worden deze behandelingen vanuit je basisverzekering vergoed, ongeacht of je wel/niet aanvullend verzekerd bent. Check dit bij de fysiotherapeut tijdens het inloopspreekuur en voor je een afspraak maakt in de praktijk en voorkom daarmee onverwachte rekeningen.

Afspraak maken in de praktijk
Het is mogelijk om direct een afspraak te maken bij Fysio-Ermelo Prins & Staal. Dit kan op verschillende manieren.

Onze praktijk staat voor medisch noodzakelijke zorgverlening en vooruitstrevende, kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie met een persoonlijk karakter. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar onze website www.fysio-ermelo.nl

Team Fysio-Ermelo Prins & Staal

Team Fysio-Ermelo Prins & Staal