Wij zijn een ondernemende sponsorcommissie met een ruim en transparant aanbod van producten en diensten waarmee we de Businessclub, bestaande uit het lokale en regionale bedrijfsleven, een podium geven en waarmee we de club VVOG Harderwijk ondersteunen bij het realiseren van haar doelstellingen. Doelstelling van de Businessclub is "het verwerven van aanvullende middelen ter ondersteuning van de vereniging VVOG Harderwijk in brede zin". Een belangrijke subdoelstelling is dat we het lokale en regionale bedrijfsleven een platform bieden waar het zich thuis voelt. Sponsor zijn bij VVOG Harderwijk levert veel op.
Denk aan nieuwe relaties, veel sponsoractiviteiten en uiteraard het trotse gevoel dat jouw bedrijfsnaam verbonden is aan de club.

De sponsorcommissie bestaat uit een team van vier vaste commissieleden. De sponsorcommissie werkt met vaste aandachtsgebieden en heeft taken en verantwoordelijkheden onderling verdeeld (zie overzicht hieronder). Naast dit vaste team werken we met een brede, enthousiaste ‘schil’ van Ambassadeurs. Deze ambassadeurs dragen VVOG Harderwijk en de Businessclub een warm hart toe en zetten zich in op verschillende gebieden. Denk hierbij aan gastheer/-vrouw Businesshome,
contact sponsoren, administratieve taken, organiseren evenementen, etc.

De samenstelling van de sponsorcommissie is als volgt:

Sponsorcommissie

Corien van der Meulen
Corien van der Meulen

Voorzitter

Jeroen Jansen
Jeroen Jansen

Administratieve & financiële zaken

Ben Jansen
Ben Jansen

Organisatie businesshome

Bram Smit
Bram Smit

PR & Communicatie