Márion Reizen

Contactgegevens

Over Márion Reizen

Márion Reizen bestaat bijna twintig jaar! Menno en Betsie Braker hebben het bedrijf in 1998 opgericht vanuit hun woning in Dronten. We zijn begonnen met de aanschaf van een rolstoeltouringcar; een beslissing op gevoel, hopende dat de markt hiervoor open stond. Het bleek een schot in de roos. Al jarenlang vervoeren wij organisaties zoals De Zonnebloem en Stichting Wielewaal met veel plezier. Niet veel later volgde een gewone touringcar en zo begon het bedrijf te groeien. Dochter Marion Kootstra (en daarmee is de meest gestelde vraag over onze bedrijfsnaam beantwoord) werkt inmiddels ook in het bedrijf. Een echt familiebedrijf dus. Anno 2017 zijn we trotse eigenaar van een prachtig wagenpark, waaronder 4 rolstoeltouringcars, 1 VIP touringcar en een dubbeldekker.

Het is fijn dat klanten van het eerste uur ons nog steeds weten te vinden, maar we verwelkomen ook steeds nieuwe klanten. Schoolreisjes, personeelsuitjes, groepsuitjes van verenigingen, stichtingen, voetbalclubs en koren, zakelijke reizen, dagtochten naar de sneeuw of meerdaagse reizen…. Ons werk is divers! En wist u dat we niet alleen het vervoer regelen? Wij regelen ook excursies, entreebewijzen, restaurants, overnachtingen en hapjes en drankjes voor onderweg. Een compleet dagje uit van A tot Z.

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dat vindt u niet alleen terug in onze luxe touringcars, maar ook in de uitstraling van ons team. Ons team is gemotiveerd, zowel de medewerkers op kantoor als onze chauffeurs. Onze chauffeurs vervoeren u niet alleen, maar zijn ook uw aanspreekpunt tijdens de dag!