Nacompetitie
Datum Woensdag 01-06-2016
Aanvang 20:00
Wedstrijdnummer 8379
Vertrek supportersbus: 18:00

Voorbeschouwing DOVO-VVOG

Lees hier de voorbeschouwing van DOVO-VVOG.

NACOMPETITIE TOPKLASSE/HOOFDKLASSE
VOORBESCHOUWING  DOVO – VVOG 28 MEI 2016

Zaterdag a.s. de tweede en beslissende wedstrijd tussen VVOG en DOVO om een plaats in de Derde Divisie.
Het eerste treffen tussen de twee ploegen eindigde op De Strokel in Harderwijk met een kleine maar o zo kostbare overwinning voor VVOG.
DOVO verspeelde in dat eerste duel een riante 2-0 voorsprong en de eindstand 4-3 in het voordeel van VVOG was een grote teleurstelling voor de ploeg van trainer Bert Sas.
VVOG kan dus rekenen op een gemotiveerd DOVO dat zich wil revancheren op de geleden nederlaag en via een overwinning op VVOG toch de promotie naar de Derde Divisie te behalen.
VVOG gaat met groot vertrouwen naar Sportpark Panhuis in Veenendaal, om, gesteund door een groot aantal supporters, de verkregen voorsprong te verdedigen en uit te bouwen, om de plaats in de Derde Divisie vast te leggen.
VVOG, dat voor de eerste keer in een situatie is gekomen, te proberen via een nacompetitie de derde divisie te bereiken, wil die poging gaan waarmaken,
Het is voor DOVO al weer de derde poging, om via een nacompetitie, de topklasse (nu Derde Divisie) te bereiken. Eerdere pogingen werden door resp. Bennekom en Hoek tegen gewerkt.
DOVO wil deze keer wel slagen om die promotie te behalen.

Het is volkomen duidelijk dat het duel op Sportpark Panhuis bol zal staan van spanning.
Nog even de spelregels:
Als na het spelen van deze twee wedstrijden nog geen beslissing is verkregen op basis van wedstrijdpunten, dan is het doelsaldo van deze twee wedstrijden beslissend. Is dit ook gelijk, dan wordt de tweede wedstrijd als volgt verlengd:
1. Onmiddellijk na het verstrijken van de negentig minuten volgt in deze wedstrijd een verlenging van twee keer vijftien minuten.
      2. Is er na het spelen van twee keer vijftien minuten nog geen beslissing gevallen, dan bepaalt het nemen van strafschoppen, op de wijze zoals omschreven in de „Spelregels veldvoetbal

PROGRAMMA NACOMPETITIE TOPKLASSE/HOOFDKLASSE

28-05  STAPHORST  - FC LISSE
04-06  FC LISSE  - STAPHORST

28-05  NOORDWIJK - ASWH
04-06  ASWH   - NOORDWIJK

21-05  VVOG   - DOVO  2-1
28-05  DOVO   - VVOG

21-05  HUIZEN  - ACHILLES VEEN 0-0
28-05  ACHILLES VEEN - HUIZEN

21-05  ACV   - FC RIJNVOGELS 1-0
28-05  FC RIJNVOGELS - ACV  

 

Locatie

Sportpark Panhuis Verlengde Sportlaan 3905 AE Veenendaal

Vul hieronder het startpunt in en klik op de knop Routebeschrijving.