Schermgebroken.nl

Contactgegevens

Welkom bij Schermgebroken.nl

Telefoon Tablet of Mac kapot? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij repareren naast schermen vrijwel alle defecten aan bijna alle merken zoals iPhone, iPad, Samsung, LG, HTC, Sony, OnePlus en ga zo maar door.

Staat uw merk of type niet op onze website?  Vaak kunnen wij deze alsnog repareren, in dit geval kan u het beste een mailtje sturen of telefonisch contact opnemen.

Naast Reparaties verkopen wij ook Nieuwe, Gebruikte en Demo telefoons en tablets. Deze kunnen wij zowel los als met ( sim-only ) abonnement aanbieden tegen een scherpe prijs.

Over ons:

Schermgebroken.nl is een reparatie bedrijf gevestigd in Amersfoort Vathorst en in Harderwijk.
( omgeving Amersfoort, Nijkerk, Putten, Vathorst, Hoevelaken, Leusden, Ermelo, Baarn, Soest, Barneveld en omstreken )

Wij hebben ons sinds 2010 gespecialiseerd in de reparatie van iPhone’s en iPad’s. Maar ook voor andere smartphone en tablet merken zoals Samsung, HTC, Huawei, LG, Nokia, OnePlus, CAT en Sony kunt u bij ons terecht.

Wij zijn in Amersfoort Vathorst gevestigd op het plein bij de Jumbo en de Eyewish, hier kunt u overal gratis parkeren. Mocht u met het OV komen dan is het slechts 5 minuten lopen vanaf Station Amersfoort Vathorst.

In 2017  hebben wij ook in Harderwijk een nieuwe telefoonreparatie winkel geopend. Ook hier zijn wij gevestigd op een strategische plek waar u goed kunt parkeren en ons tevens ook goed kan bereiken met het OV.

Reparaties zijn enkel op onze locatie mogelijk, in vrijwel alle gevallen zijn reparaties klaar terwijl u wacht. In verband met drukte is een online afspraak aan te raden.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen is het ook mogelijk om uw apparaat op te sturen. In dit geval helpen wij u graag telefonisch of per email verder.

  • Bezig met inladen laatste tweets