SoliClean B.V.

Contactgegevens

Soli Clean B.V. is een productiebedrijf van reinigingsmiddelen gericht op het schoonmaakonderhoud van grootkeukens, kantoren en de industrie. De problematiek tijdens de productie en het verwerken van onze producten m.b.t. milieu en arbo regelgeving krijgt, zoals u mag verwachten, ruimschoots onze aandacht. Daarnaast blijven wij zoeken naar nieuwe ontwikkelingen en technieken in de markt om onze producten waar mogelijk te verbeteren. 

Wat bieden wij:

De doelstelling van ons bedrijf is om een totaalpakket aan te bieden aan zijn afnemers. Daarom importeren wij diverse materialen en vervullen wij een groothandelsfunctie van reinigingsmachines, zoals stofzuigers, schrob/zuigmachines, hogedrukreinigers en alle aanverwante hulpmaterialen. Daarnaast bieden wij een compleet pakket papierwaren, dispensers en afvalzakken.

Service is zeer belangrijk voor Soli Clean B.V. omdat naast een pakket van kwalitatief hoogstaande producten en materialen, de informatieoverdracht, het advies, de instructie op de werkplek en het meedenken met de relatie van essentieel belang zijn voor het slagen van ieder reinigingssysteem met de daaruit voortvloeiende besparingen. Het maken van schoonmaakwerkplannen en het produceren van de daarbij behorende controlelijsten volgens de H.A.C.C.P. regelgeving behoort tevens tot de mogelijkheden. Deze service is voor onze relaties kosteloos.

De doelstelling is om alle artikelen vermeld in onze prijslijst ruim voldoende op voorraad te zetten, zodat een levering binnen 48 uur kan worden gegarandeerd. De leveringen worden gedeeltelijk uitgevoerd door een externe vervoerder en deels door onze eigen bezorgdienst. Het onderhoud en reparatie aan de door ons geleverde machines wordt verzorgd door onze eigen technische dienst.

Dit alles wordt bewaakt door een kwaliteitsinspecteur die er nauwgezet op toeziet dat de hoge eisen die wij stellen aan het totaalpakket en de organisatie gehaald worden en wanneer nodig bij kan sturen.