Competitie
Datum Zaterdag 18-09-2021
Aanvang 14:30
Wedstrijdnummer 575
Veld 1
Scheidsrechter M.G. (Maurice) Paarhuis
Assistent-scheidsrechter R. (Robert) Bruining
Assistent-scheidsrechter H. (Soerish) Ramcharan

Voorbeschouwing VVOG - SteDoCo

VVOG Harderwijk treedt zaterdag aan tegen SteDoCo uit Hoornaar. Wij verwelkomen dan ook de spelers, staf en supporters op ons sportpark “De Strokel”.

De club uit Hoornaar promoveerde in 2018 naar de derde divisie onder de huidige trainer Frans Adelaar. Inmiddels is Stedoco duidelijk een blijvertje en wil men eigenlijk doorstomen naar de tweede divisie. Zij worden dan ook nadrukkelijk getipt als een van de kampioenskandidaten. Gezien de selectie is dit zeker niet onmogelijk. Afgelopen seizoen stond men bovenaan bij het afbreken van de competitie.
Dat de intenties duidelijk zijn blijkt wel uit het aantrekken van Olivier Pilon ( DVS ’33 ) ,Simon van Zeelst en Mitchel de Zwart beiden van Dovo. De nieuw aangetrokken keepers Peter Stoskovic ( OFC) en Stephan Veenboer ( Ajax Am ) moeten de gestopte Mark Smith vergeten. De resultaten op dit moment zijn nogal wisselend met 1 winstpartij, 2 gelijke spelen en 1 nederlaag. Afgelopen zaterdag werd het 0-0 in de thuiswedstrijd tegen Excelsior ’31.

Dan VVOG Harderwijk. Met drie gelijke spelen en een nederlaag staan ze op de 14e plaats. Er is echter wel een stijgende lijn waar te nemen in het spel van de mannen van Raymond Schuurman. Afgelopen week werd tegen de op dat moment gedeelde koploper VVSB in Noordwijkerhout een keurig gelijkspijl behaald waar een overwinning er zeker in had gezeten in deze zeer boeiende wedstrijd. Dat kleine beetje geluk ontbrak op dat moment. VVOG Harderwijk zal de komende wedstrijden aan de bank moeten met wedstrijden tegen HSV Hoek, Excelsior ’31 en DVS ’33 in het vooruitzicht. Maar eerst Stedoco. Wij hopen op weer een boeiende wedstrijd met een voor VVOG Harderwijk hopelijk goed resultaat.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer Paarhuis en hij wordt geassisteerd door de heren R. Bruining en H. Ramcharan.