Competitie
Datum Zaterdag 12-02-2022
Aanvang 14:30
Wedstrijdnummer 578
Veld 1
Scheidsrechter T.R. (Thom) Winkel

Voorbeschouwing FC Lisse - VVOG

Komende zaterdag speelt VVOG in de 17e speelronde de uitwedstrijd tegen FC Lisse. Vanaf de aftrap om 14.30 uur belooft het op sportpark Ter Specke een boeiende wedstrijd te worden.

FC Lisse, opgericht op 17 maart 1981 ontstaan uit een fusie tussen Sportclub Lisse en Lisser Boys, doet het goed in de Derde Divisie. Ze nemen de tweede plaats op de ranglijst in met nog alle kans promotie naar de Tweede Divisie te bewerkstelligen.

Beide clubs zijn maatschappelijk partner van Stichting Support Casper en spelen met dat logo op het shirt. Support Casper draagt bij aan de strijd tegen alvleesklierkanker( www.supportcasper.nl).

FC Lisse zal zich voor eigen publiek willen revancheren voor de nederlaag tegen Sparta Nijkerk. VVOG wil de goede reeks zonder nederlagen voortzetten om wat verder vanaf de onderste plaatsen te komen. Drie punten bij een overwinning tikken dan toch wat sneller aan dan een puntje bij (weer) een gelijkspel.

In de Derde Divisie speelden beide clubs vijf keer tegen elkaar. Lisse won 1 keer, VVOG won 2 keer en 2 maal werden de punten gedeeld. De nederlaag van VVOG was de laatste uitwedstrijd in Lisse op 2 februari 2019 die VVOG kansloos met 4-0 verloor.

Voor VVOG-trainer Raymond Schuurman zal het vinden van de juiste opstelling nog een hele puzzel worden. De selectie kent drie geschorste spelers (Mark Bottenheft, Job Hoogedoorn en Jeffrey Snijders), terwijl twee spelers (Donovan Bock en Jake Wollgarten) vanwege vakantie ook niet op het wedstrijdformulier zullen staan.

Onder leiding van scheidsrechter Cairo en de assistent-scheidsrechters Linders en Reinds en met de steun van de trouwe meegereisde supporters zal VVOG met een goed gevoel van het veld willen stappen.
De thuiswedstrijd tegen DVS’33 Ermelo wacht volgende week zaterdag!