Wedstrijd afgelast

Oefenwedstrijd
Datum Dinsdag 22-01-2019
Aanvang 20:00
Veld 1
Scheidsrechter J. Besselsen

Voorbeschouwing VVOG – Sparta Nijkerk

Vanavond speelt VVOG-1 een mooie oefenwedstrijd tegen Sparta Nijkerk. Het wordt voor Tim Muller een weerzien met zijn oude club.

Sparta Nijkerk komt dit jaar uit in de Hoofdklasse B. In deze competitie staan de Nijkerkers op de vierde plaats. Na vijftien wedstrijden hebben de oranjehemden dertig punten en staan ze maar twee punten achter op koploper Excelsior’ 31.

VVOG speelde dit weekend met 2-2 gelijk tegen Achilles. De ploeg van Hennie in ’t Hof speelde in een aantal fases goed voetbal, maar kon de wedstrijd niet winnend afsluiten. Rihairo Meulens en Caifano waren de doelpuntenmakers voor de Harderwijkers.

VVOG-Sparta Nijkerk is natuurlijk een wedstrijd vol met historie. In de laatste jaren ontlopen de ploegen elkaar steeds. Sparta speelde eerst een niveau hoger (Topklasse) en nu is het VVOG wat in de Derde Divisie speelt. Sparta speelde zijn laatste wedstrijd voor de competitie tegen ACV op 15 december. De thuiswedstrijd wonnen de Nijkerkers met 2-0. De week daarvoor verloren de Spartanen kansloos van koploper Excelsior’31: 3-0.

Vanavond zijn spektakel, goals en een interessante pot voetbal gegarandeerd. De wedstrijd start om 20:00 uur en u bent van harte welkom op ons Sportpark de Strokel. Tot vanavond!

De datum op de foto klopt niet, de wedstrijd wordt vandaag (22 januari) gespeeld!