Tank bij TinQ en spaar mee voor jouw club

Dé brandstof voor alle VVOG Harderwijk businesspartners

Als lid van de businessclub van VVOG Harderwijk biedt TinQ jou een exclusieve brandstofdeal: De TinQ / VVOG tankpas. Deze tankpas is niet zomaar een pas, maar een brandstofdeal op maat voor jouw bedrijf.

  • Topkorting bij de door jouw gekozen tankstations
  • Gegarandeerd de beste brandstofdeal op maat
  • Uitgebreid netwerk voor optimaal tankgemak
  • Overzichtelijke administratie, geen losse bonnetjes

Altijd een tankstation in de buurt

Met de TinQ tankpas ben je altijd verzekerd van een groot netwerk aan tankstations bij jou in de buurt. Geen gedoe meer met het zoeken naar het juiste tankstation, want er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Daarnaast profiteer je als ondernemer van Topkorting bij de tankstations van jouw keuze, bijvoorbeeld een dichtbij huis en een dichtbij de zaak. Zo bespaar je op de brandstofkosten en houd je meer geld over voor andere zaken. Maar dat is niet het enige voordeel. Door de tanken met de TinQ tankpas, steun je ook VVOG Harderwijk. Voor iedere door jou getankte liter, wordt er namelijk 1,5 cent overgemaakt naar de vereniging. Zo draag jij als ondernemer automatisch bij aan de verdere ontwikkeling en groei van VVOG Harderwijk. Samen maken we het op die manier mogelijk om te investeren in de jeugd, trainingsfaciliteiten en andere belangrijke zaken voor de club. Op deze manier biedt TinQ niet alleen een praktische oplossing voor jouw tankbehoeften, maar help je ook mee aan de groei en ontwikkeling van de vereniging.

Eenvoudig tankuitgaven beheren

Daarnaast maakt TinQ het beheren van je tankuitgaven eenvoudig. Je ontvangt wekelijks een overzichtelijke verzamelfactuur, waardoor je geen last meer hebt van losse bonnetjes. Met de handige app heb je bovendien altijd jouw persoonlijke brandstofprijs bij de hand. Profiteer van een op maat gemaakte brandstofdeal voor jouw bedrijf en draag tegelijkertijd jouw steentje bij aan VVOG. Samen gaan we voor succes op en naast het veld!

Meer weten over de tankpas, of direct aanvragen? Neem dan contact op met Evert-Jan Makkinga via ej.makkinga@enviemretail.nl of 06-22872411 en tank met een goed gevoel én Topkorting!

Let op: om in aanmerking te komen voor de TinQ/VVOG tankpas, dien je lid te zijn van VVOG Businessclub.

Vraag nu je tankpas aan!

Vraag nu gemakkelijk online je eigen tankpas aan!

VVOG Tankpas aanvragen

Terug naar de TinQ spaaracties