Smeepoort Menswear

Contactgegevens

In 2000 openden wij, Rick en Diana Jansen, de deuren van onze kledingwinkel “Smeepoort Mannenmode” in Harderwijk. Onze kledingwinkel is uitgegroeid tot een gerenommeerd ambachtelijke mannenmodezaak met een grote klantenkring.

Sinds 18 maart 2014 zijn wij gevestigd in de Donkerstraat. Een nieuwe locatie een nieuwe uitdaging! Alles is gebleven zoals de klant van ons gewend is, o.a. de uitgebreide collectie, de kwaliteit, de service maar er is toch 1 kleine verandering. De naam…. die is sinds 1 april 2014 Smeepoort menswear! Smeepoort menswear richt zich op de dertigplusser die geeft om mode en houdt van comfort. Bij ons kunt u terecht voor een casuele jeans tot het business kostuum. U hebt altijd keuze uit een zeer gevarieerde collectie waarmee u oneindig kunt combineren. Door de ruime sortering evenals de brede prijsopbouw is onze winkel voor iedere man toegankelijk. Onze collectie is overzichtelijk ingedeeld op kleur. Met behulp van speciale winkelverlichting krijgt u een natuurgetrouw beeld van de verschillende kleurthema’s.

Een man wil graag aangekleed worden en daarin hebben wij ons gespecialiseerd. Doordat wij alle werkzaamheden van inkoop tot verkoop voor eigen rekening nemen, kunnen wij optimaal inspelen op de wensen van onze vaste - trouwe - klanten. En of u nou lang of klein van stuk bent dan wel slank of op zoek naar een “maatje meer”, bij Smeepoort menswear kunnen wij u kleden! Wij hechten veel waarde aan persoonlijke benadering, service én kwaliteit. Dat zúlt u ervaren vanaf het moment dat u bij ons binnenkomt. Omdat wij het belangrijk vinden dat u zich werkelijk bij ons thuis voelt, stellen wij constant alles in het werk om een gemoedelijke en sfeervolle ambiance te creëren.

Loop gerust eens bij ons binnen en laat u verrassen en inspireren door Smeepoort menswear. Graag tot ziens, Rick en Diana Jansen