Uniek VVOG Harderwijk collectors item is hét cadeau voor de feestdagen!

Speciaal voor VVOG Harderwijk hebben het Marius van Dokkum Museum en FF-PACKAGING, sponsor van VVOG én leverancier van het verpakkingsmateriaal van het museum, een unieke linnen tas gemaakt met 'De Finale' en het logo van onze club. Een collectors item voor Marius van Dokkum fans en voor VVOG supporters.

"De Finale" is het vierde en laatste werk van kunstenaar Marius van Dokkum in een reeks schilderijen die samen een vierluik vormen over de seizoenen. In het vierluik staan steeds dezelfde buren centraal. Ze delen een tussenmuur en een schutting, maar verder verschillen deze buren als dag en nacht. Met alle irritaties van dien. In 'De Finale' zien we de inmiddels bekende buren in de herfst. Ook nu zijn ze weer aan elkaar gewaagd, want wie veroorzaakt er eigenlijk overlast? De voetbalfans of de buurman met de bladblazer?

Het Marius van Dokkum Museum in Harderwijk is mateloos populair en bezoekers genieten van een bezoek aan het museum én van de puzzels, ansichtkaarten en andere leuke cadeautjes die in de museumwinkel worden verkocht.

De tas kost €10 en de opbrengst gaat volledig naar de club. De tas is te koop in de Fankraam van de ZAVO waar bij elke thuiswedstrijd de fanartikelen worden verkocht. Wees er snel bij, want op = op!

Terug naar alle spaaracties