Wuestman B.V.

Contactgegevens

Wuestman, van kantoorinrichting tot audiovisuele middelen

Kantoorinrichting en audiovisuele middelen voor organisaties die willen veranderen

Met vier divisies; projectinrichtingaudiovisueel, Office Supplies en Document Solutions is Wuestman totaalleverancier voor kantoren en ontmoetingsruimten. We geven advies, maken aansprekende ontwerpen en zorgen voor een zorgeloze realisatie. We leveren aansprekende kantoorinrichting en unieke audiovisuele middelen, met oog voor communicatie. Elke divisie heeft zijn eigen specialisme. Het unieke van onze organisatie is dat wij de betrokkenheid en het enthousiasme van een écht familiebedrijf hebben met de kwaliteit en slagkracht van een grote marktspeler. Met onze mensen en dienstverlening maken wij graag het verschil voor onze klanten.

Projectinrichting / Kantoorinrichting

Kantoorinrichting - van ontwerp tot levering

Een projectinrichter is gespecialiseerd in het inrichten van complete ruimten; van kantoren, ontvangstruimten, vergaderzalen, bedrijfsrestaurants en meer. Van vloer tot plafond. En van kantoormeubilair tot verlichting. Aansprekende kantoorinterieur, passend bij de identiteit en uitstraling van uw organisatie. Onze eigen interieurarchitecten maken voor u spraakmakende interieurontwerpen voor uw nieuwe kantoorinrichting. In zo'n ontwerp komen al uw eisen en wensen t.a.v. kantoorinrichting samen. Na akkoord, geniet u van uitstekend projectmanagement en zorgen onze technische medewerkers voor een zorgvuldige montage en installatie. Bekijk onze referenties kantoorinrichting.

Audiovisuele middelen

Audiovisuele middelen voor informeren, vergaderen en presenteren

Audiovisueel is gespecialiseerd in de realisatie en integratie van audiovisuele middelen in presentatie-, informatie en communicatieruimten. Van persoonlijk advies, ontwerp, realisatie tot onderhoud en het beheer van audiovisuele inrichting. De nieuwste audiovisuele technieken worden compleet geïntegreerd in uw bedrijfsomgeving. Van professionele en veelzijdige audiovisuele oplossingen voor informeren, vergaderen en presenteren tot en met audiovisuele middelen als een video wall, een Huddle Room, videoconferencing, narrowcasting (digital signage), roommanagement en audiovisuele besturing. Bekijk onze referenties audiovisueel.

Office Supplies

Kantoorartikelen en computertoebehoren - 'Goed Geregeld'

Wuestman Office Supplies is hét adres voor alle kantoorartikelen en computertoebehoren. Van standaard kantoorartikelen, koffiezetapparatuur en koffie-ingrediënten tot en met een uitgebreid programma aan facilitaire producten en sanitaire benodigdheden. U vindt meer dan 15.000 kantoorartikelen in ons assortiment. Ook kunt u bij ons terecht voor uw kantoorinrichting. Dankzij een uitgekiend voorraadbeheer leveren wij kantoorartikelen razendsnel uit; vrijwel altijd nog dezelfde dag. Maak een afspraak met één van onze accountmanagers, bezoek onze showroom in Harderwijk of bestel direct online in onze webshop.

Document Solutions

Document management en document beheer - Print, Copy, Scan

Document Solutions biedt u slimme technische oplossingen voor efficiënt document management en document beheer. Van advies en levering van multifunctionals, netwerkprinters, copiers tot en met software oplossingen voor het digitaal opslaan, uitwisselen (re)produceren, zoeken en wijzigen van documenten. Met als resultaat: lagere kosten en een hogere productiviteit. Met goed document management is uw kantoorinrichting compleet.