ZATERDAG 5 JUNI GROTE OPRUIMDAG

26 Mei 2010 / Bestuur VVOG / Algemeen

Eindelijk is het dan zover we gaan beginnen met de aanleg van onze kunstgrasvelden. Zoals bij een ieder bekent, zit er ook een stuk zelfwerkzaamheid voor ons als vereniging in. Dit gaat op zaterdag 5 juni van start met het opruimen van alle hekwerken /reclame borden /ballenvangers en tegelpaden om het hoofdveld.

Voor deze dag hebben we al de medewerking gekregen van de Firma Post deze stelt een shovel ter beschikking Beerd van Panhuis heeft aangeboden deze machine te bedienen die dag. Ook hebben wij van de Firma de Wit Pallethandel 120 pallets gekregen om de tegels
Op te stapelen en te verplaatsen. Al deze zaken kunnen wij niet alleen dus wij hebben veel hulp van jullie leden nodig zowel jeugd als volwassenen. Wij hopen dan ook dat een ieder bereid is zijn handen uit de mouwen te steken. Leiders mobiliseren jullie je teams, want vele handen maken licht werk.
We beginnen ’s morgens om 8 uur. Wij zorgen voor een bak koffie en op zijn tijd en voor broodjes.

Johan du Bois
06-51617047

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief