Bart Jansen Makelaars

Contactgegevens

Teamsponsor van :

Bart Jansen Makelaars helpt u bij de verkoop en aankoop van uw woning. Deskundig, onafhankelijk en betrouwbaar met jarenlange ervaring. Dat is Bart Jansen Makelaars. De aankoop en verkoop van een woning is een belangrijk moment in een mensenleven. Daar kunt u wel wat hulp bij gebruiken. Wij begeleiden u graag en efficiënt door het gehele traject! Bart Jansen Makelaars is al meer dan 30 jaar vernieuwend op de woningmarkt in Harderwijk en omstreken. Bovendien zijn we aangesloten bij de NVM en ingeschreven in het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs: 'Vastgoedcert' Bart Jansen bedrijfsmakelaars, het adres voor commercieel vastgoed.

Bart Jansen Bedrijfsmakelaars is het makelaarskantoor waarin een team van enthousiaste en goed opgeleide medewerkers het makelaarsvak in commercieel vastgoed een vernieuwende en ondernemende invulling geeft. Integer, onafhankelijk, menselijk én zakelijk; dat zijn wij. Onze diensten voor bedrijven bestaan uit: verkoop, verhuur, taxaties en consultancy. Een écht NVM kantoor.

Bart Jansen Bedrijfsmakelaars is het makelaarskantoor, waarin een team van enthousiaste en goed opgeleide medewerkers het makelaarsvak in commercieel vastgoed een vernieuwende en ondernemende invulling geeft. Het kantoor waar gastvrijheid, aandacht en hoogwaardige dienstverlening de boventoon voeren. Een echt NVM kantoor. Integriteit, onafhankelijkheid en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Het lidmaatschap van de NVM sectie bedrijfs onroerend goed biedt een schat aan marktinformatie en helpt ons de kennis en kwaliteit van dienstverlening op peil te houden en te verbeteren.

U ervaart het wanneer u van onze dienstverlening gebruik maakt. Dan beschikt u over de meest actuele kennis gekoppeld aan jarenlange ervaring. Het diensten pakket van Bart Jansen Bedrijfsmakelaars bestaat uit: * Verkoop * Verhuur * Taxaties * Consultancy De werkwijze van Bart Jansen Bedrijfsmakelaars is uniek voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze site.