Bistro Vischmarkt 49

Contactgegevens

BISTRO VISCHMARKT 49, EEN UNIEK RESTAURANT IN HARDERWIJK

BIJ BISTRO VISCHMARKT 49 KUNT U GASTVRIJ GENIETEN VAN HUISGEMAAKTE GERECHTEN IN EEN ONVERGETELIJKE AMBIANCE!

Gastvrij uit eten in Harderwijk

GASTVRIJHEID BIJ BISTRO VISCHMARKT 49

Bistro Vischmarkt 49 is gelegen aan een plein met veel historie, op een van de mooiste plekjes van Harderwijk. Bij Bistro Vischmarkt 49 is iedereen welkom voor koffie met huisgemaakte appeltaart, een heerlijke lunch of een onvergetelijk diner. Wij streven ernaar om op ieder moment uitstekende kwaliteit te leveren en dat merkt u aan onze overheerlijke gerechten en persoonlijke service.

Gastvrouw Cindy en Chef-Kok Bart heten u van harte welkom!

Prachtig restaurant in Harderwijk

HUISGEMAAKTE GERECHTEN

Bij Bistro Vischmarkt 49 werken wij enkel met verse, huisgemaakte producten en gerechten. Alle producten worden geproduceerd in de regio en ingekocht bij lokale ondernemers.

Dankzij deze aanpak kunnen wij de gerechten met veel zorg bereiden en bovendien rekening houden met uw specifieke wensen. Of het nu gaat om een dieet, een allergie of vegetarisch eten, wij passen de gerechten naar uw wens aan.

Kindvriendelijk uit eten in Harderwijk

LAAT U VERRASSEN

Tijdens lunch of diner kunt u zich ook geheel laten verrassen door Chef-Kok Bart. U kiest dan voor een beleving waarbij u aangeeft waar u absoluut niet van houdt en onze chef-kok zal u culinair verrassen.

Tevens is het mogelijk om te genieten van een high tea of high wine. Dit verzorgen wij graag voor u op basis van reservering.