Groot BusinessEvent tijdens VVOG-DVS

2 April 2010 / Redactie / Sponsors

Op zaterdag 10 april a.s. staat “DE DERBY” van de Noord-West Veluwe op het programma: VVOG-DVS. Voor een stuk extra beleving rondom de wedstrijd organiseert de Business Club van VVOG in samenwerking met Covebo Uitzendbureau, Rabobank, Kasteel Staverden, De Zwaluwhoeve, EFMI en OMVR Lunenberg advocaten en een groot sponsorevenement.

De sponsoren worden vanaf 13.15 uur ontvangen in een grote sponsortent achter het doel nabij de kantine.
Jan-Douwe Kroeske zal de Burgemeesters en andere notabelen uit Harderwijk en Ermelo interviewen over de derby en hetgeen zich afspeelt tussen Harderwijk en Ermelo. Ook interviewt Jan-Douwe de beide trainers en is er een verloting ter dekking van de kosten van dit evenement.

Diverse sponsoren hebben belangeloos enkele mooie leuke prijzen ter beschikking gesteld, zoals:
-    een 2-daagse reis naar Krakau voor 2 personen (beschikbaar gesteld door Covebo Uitzendbureau)
-    een exclusief diner voor 2 personen bij Brasserie Staverden (beschikbaar gesteld door Kasteel Staverden)
-    een arrangement bij de Zwaluwhoeve (beschikbaar gesteld door De Zwaluwhoeve)
-    de gesigneerde wedstrijdbal (beschikbaar gesteld door EFMI)
-    Messi-live: twee kaarten voor een thuiswedstrijd van FC Barcelona in het najaar van 2010 (beschikbaar gesteld door OMVR Lunenberg advocaten & Kasteel Staverden)

Tijdens het gehele evenement zal Gerrit Ruitenbeek van L&G Support zorgen voor de muzikale ondersteuning. Na afloop van de wedstrijd is er een BBQ-buffet, zodat onder genot van een hapje en een drankje nog even kan worden teruggekeken op een hopelijk enerverende wedstrijd.

Wij verwachten dan ook dat het een heel gezellige dag gaat worden en hopen op uw komst. Bij deze uitnodiging ontvangt u tevens de toegangskaart(en), deze heeft u nodig voor de toegang tot de sponsortent. Mocht u een relatie of partner mee willen nemen, dan is hij/zij van harte welkom. Ook de kinderen zijn ook van harte welkom, want tijdens VVOG-DVS zullen er vele extra activiteiten zijn voor de jeugd (Telstar penalty bokaal, Everto-ijsjes, springkussen, spandoeken maken, etc)

Voor de goede orde en de planning van het BBQ-buffet stellen wij het zeer op prijs als u zich uiterlijk donderdag 8 april opgeeft bij Peter Bensing, e-mail: p.bensing@kabelfoon.nl. Meld eventuele gasten (zakelijk relaties, partner, etc) ook even aan bij Peter Bensing.

 

Lees bericht

Kersten en Snijders blijven VVOG trouw

18-01-2019

Harrie Kersten en Jeffrey Snijders spelen ook volgend seizoen in het groenwit van VVOG. Het Amersfoortse duo speelt al twee jaar een belangrijke rol in het eerste elftal van VVOG.

Lees bericht

Hennie in 't Hof verlaat VVOG aan het einde van dit seizoen

17-01-2019

De wegen van Hennie in 't Hof en VVOG gaan aan het eind van het seizoen scheiden.

Lees bericht

Voetbalacademie 1 februari weer van start

17-01-2019

Ook dit jaar geven we bij VVOG de jeugdspelers de mogelijkheid om deel te nemen aan de VVOG Voetbalacademie.

Nieuwsoverzicht Archief