Belangrijke informatie over bezoeken wedstrijd DOVO - VVOG!

15 April 2022 / Algemeen

Voor het bezoeken van de wedstrijd DOVO – VVOG Harderwijk dienen de niet-leden van v.v. DOVO digitaal een kaartje te kopen om deze wedstrijd te bezoeken. Via de site https://vvdovo.nl is deze pagina beschikbaar.

De hierbij verkregen QR-code geeft recht op toegang tot de wedstrijd DOVO - VVVOG. De QR-code van het kaartje moet aan de poort (digitaal of op papier) worden getoond.

Entreekaartje in de supporters bus te koop:Voor de mensen die met de supporters bus meereizen kan er een entree kaartje in de bus worden gekocht. Je hoeft dan niet digitaal een kaartje te kopen. Lekker makkelijk en bovendien is het in de bus ook nog eens heel gezellig. Er kan in de bus onder het genot van een hapje en drankje (tegen gereduceerde prijs) ook nog eens kans worden gemaakt op leuke prijzen. Al met al een extra goede reden om op een goede manier onder een bezoek aan de meubelboulevard uit te komen toch. Want met de de supporters van VVOG maken we er een feestje van op 2e paasdag. Voor meer info zie de website. Tot maandag.

De bus vertrekt maandag om 13.45uur vanaf het sportpark. Aankomst bij DOVO rond 14.30uur.

 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief