Brian van den Hooff van v.v. Hoogland naar VVOG

23 Januari 2022 / Algemeen

De in Bunschoten wonende verdediger Brian van den Hooff (23) maakt komende zomer de overstap naar VVOG. Brian doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht, maar kreeg aan het eind van de jeugdopleiding last van zijn rug, waardoor hij een tijd niet heeft kunnen voetballen. Na verloop van tijd ging het voetbalvirus toch weer kriebelen en sloot hij aan bij ASC Nieuwland waar ook zijn broer speelde. Na twee seizoenen vond hij het tijd om weer een stap te maken en sloot hij aan bij zondag derde divisionist vv Hoogland. Daar heeft hij zich moeiteloos aangepast aan het hogere niveau. 

Bij VVOG hoopt hij weer een volgende stap te maken in zijn ontwikkeling. Brian over zijn keuze: “Tijdens de gesprekken met de tc en de nieuwe trainersstaf heb ik een goed beeld gekregen van de plannen voor komend seizoen. Ik heb een goed gevoel bij de club VVOG en de aangestelde staf, en ik kijk er naar uit om volgend seizoen voor deze mooie club te spelen!” 

Brian is een avontuurlijke linkspoot met veel voetballende kwaliteiten. VVOG is blij met deze aanwinst en wenst Brian een mooie tijd op sportpark De Strokel.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief