Restaurant Bonaparte

HET RESTAURANT

Genieten in een gezellig en gastvrij restaurant…

Genieten in een gezellig en gastvrij restaurant doe je bij Bonaparte. Het restaurant bestaat al lang. Het lig in een mooie, bosrijke omgeving aan de doorgaande weg van Harderwijk naar Putten.

Wij zijn een oplaadpunt voor fietsers, maar dat kan je ook breder invullen. Niet alleen kan de elektrische fiets bij ons van energie worden voorzien, ook de fietser zelf krijgt genietend van lekker eten en drinken op ons gezellige terras of in het sfeervolle restaurant weer nieuwe energie! Ook na een lange werkdag of autorit vinden gasten het heerlijk om bij ons even helemaal bij te komen. Voor ons restaurant bevind zich een eigen parkeerplaats. Vanaf 11:00 zijn wij geopend voor een heerlijke lunch en vanaf 17:00 voor het diner.

Gastvrijheid staat bij ons voorop! Samen met ons team van enthousiaste, gedreven medewerkers staan wij garant voor service en persoonlijke aandacht voor onze gasten. Maar ook goede kwaliteit is voor ons heel belangrijk. We werken met verse ingrediënten en er kan bij ons voor een eerlijke prijs a-la-carte worden gekozen uit oer-Hollandse gerechten die bereid zijn met een eigentijdse knipoog. Ook hebben wij een wisselende weekaanbieding voor een vaste prijs van €10,95.

We staan bekend om onze vriendelijke, snelle bediening, maar als gasten bij aankomst aangeven rustig te willen eten, dan houden we daar rekening mee.

Wij verwelkomen u graag in ons gezellige restaurant!