Ramazan Pinarbasi assistent-trainer VVOG

3 Juni 2021 / Algemeen

Komend seizoen zal Ramazan Pinarbasi (41) de staf van de A-selectie completeren. Ramazan volgt daarmee Jaime Bruinier op die na 6 seizoen als speler en assistent-trainer recent afscheid nam van VVOG. 

Ramazan is geen onbekende in Harderwijk, want zijn jeugd bracht hij bij VVOG door en hij schopte het tot een debuut in de A-selectie bij VVOG (onder Erik Vreekamp). Vervolgens ging hij een treetje lager spelen bij VV Hierden (6 seizoenen), NSC Nijkerk (1 seizoen) en Zwart-Wit 63 (1 seizoen). Na zijn actieve voetballoopbaan belandde hij in het trainersvak en vele jeugdselectieteams bij VVOG nam hij onder zijn hoede met over het algemeen goede resultaten. De laatste 3 seizoenen stapte hij over naar de senioren en was hij trainer van de B-selectie van VV Nunspeet, waar hij in zijn eerste jaar meteen promoveerde naar de Reserve Hoofdklasse. 

In het dagelijks leven werkt Ramazan bij Van Wijnen als Administrateur in Harderwijk. Hij is getrouwd en heeft 3 kinderen. Zijn oudste zoon Muhammed speelt ook bij de groen-witten (JO15-1).

Ramazan is verheugd over zijn terugkeer naar De Strokel en ziet het assistent-trainerschap als een mooie volgende stap in zijn trainersloopbaan. Hij kijkt er naar uit om komend seizoen samen met staf, begeleiding en selectie mooie resultaten te boeken. 

Bestuur en TC wensen Ramazan veel succes en plezier op de Strokel.

Lees bericht

Careander opnieuw sponsor voor het G-voetbal

18-06-2021

Careander is opnieuw voor de komende drie jaar de sponsor van het G-voetbal binnen VVOG.

Lees bericht

Activiteitencommissie en ZAVO slaan de handen ineen

17-06-2021

Binnen VVOG wordt er met enige regelmaat een activiteit georganiseerd door of de activiteitencommissie of de ZAVO. Vanaf nu trekken zij samen op.

Lees bericht

Bram van Polen Voetbaldagen!

16-06-2021

Op 25,26 en 27 augustus komen de Bram van Polen Voetbaldagen naar onze club! Bram speelde ruim 14 jaar voor VVOG en de band tussen Bram en VVOG is altijd sterk gebleven. Wij zijn dan ook heel blij dat Bram deze voetbaldagen bij ons organiseert.

Nieuwsoverzicht Archief