Ramazan Pinarbasi assistent-trainer VVOG

3 Juni 2021 / Algemeen

Komend seizoen zal Ramazan Pinarbasi (41) de staf van de A-selectie completeren. Ramazan volgt daarmee Jaime Bruinier op die na 6 seizoen als speler en assistent-trainer recent afscheid nam van VVOG. 

Ramazan is geen onbekende in Harderwijk, want zijn jeugd bracht hij bij VVOG door en hij schopte het tot een debuut in de A-selectie bij VVOG (onder Erik Vreekamp). Vervolgens ging hij een treetje lager spelen bij VV Hierden (6 seizoenen), NSC Nijkerk (1 seizoen) en Zwart-Wit 63 (1 seizoen). Na zijn actieve voetballoopbaan belandde hij in het trainersvak en vele jeugdselectieteams bij VVOG nam hij onder zijn hoede met over het algemeen goede resultaten. De laatste 3 seizoenen stapte hij over naar de senioren en was hij trainer van de B-selectie van VV Nunspeet, waar hij in zijn eerste jaar meteen promoveerde naar de Reserve Hoofdklasse. 

In het dagelijks leven werkt Ramazan bij Van Wijnen als Administrateur in Harderwijk. Hij is getrouwd en heeft 3 kinderen. Zijn oudste zoon Muhammed speelt ook bij de groen-witten (JO15-1).

Ramazan is verheugd over zijn terugkeer naar De Strokel en ziet het assistent-trainerschap als een mooie volgende stap in zijn trainersloopbaan. Hij kijkt er naar uit om komend seizoen samen met staf, begeleiding en selectie mooie resultaten te boeken. 

Bestuur en TC wensen Ramazan veel succes en plezier op de Strokel.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief