Superlot voor de ZAVO

29 November 2019 / Algemeen

De laatste lootjes of loodjes voor de Grote Clubactie verkoop zijn ingegaan. Tot zaterdag 2 december kun je nog een Grote Clubactie lot kopen in de online omgeving met de link die je in de mail hebt gehad. Heb je de link niet meer? Klik hier: https://www.clubactie.nl/lotkopen

Help je VVOG mee aan een recordbedrag ten bate van alle leden?! De actie geeft onze vereniging namelijk een flinke financiele impuls omdat 80% van de opbrengst voor VVOG is. Er kan van dat geld weer materiaal gekocht worden zoals bijvoorbeeld de pilonnetjes en de hesjes die veelvuldig gebruikt worden en ook vervangen moeten worden. 

Er zijn weer mooie prijzen te winnen voor de verkopers bij VVOG zelf, maar ook de Grote Clubactie heeft prijzen voor de beste verkopers!

Kijk op de site bij de Grote Clubactie welke prijzen er allemaal in de wacht te slepen zijn:

https://clubactie.nl/verenigingen_win_acties.html

Koop jij met jouw team net als de ZAVO en de andere teams en commisssies ook nog een Superlot? Neem hiervoor contact op je teamleider.

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Lees bericht

Kom jij naar het PEC Zwolle Voetbalkamp in de zomervakantie?

01-06-2020

De jeugd mag lekker voetballen! Kom jij naar het PEC Zwolle Voetbalkamp in de zomervakantie?

Nieuwsoverzicht Archief