Superlot voor de ZAVO

29 November 2019 / Algemeen

De laatste lootjes of loodjes voor de Grote Clubactie verkoop zijn ingegaan. Tot zaterdag 2 december kun je nog een Grote Clubactie lot kopen in de online omgeving met de link die je in de mail hebt gehad. Heb je de link niet meer? Klik hier: https://www.clubactie.nl/lotkopen

Help je VVOG mee aan een recordbedrag ten bate van alle leden?! De actie geeft onze vereniging namelijk een flinke financiele impuls omdat 80% van de opbrengst voor VVOG is. Er kan van dat geld weer materiaal gekocht worden zoals bijvoorbeeld de pilonnetjes en de hesjes die veelvuldig gebruikt worden en ook vervangen moeten worden. 

Er zijn weer mooie prijzen te winnen voor de verkopers bij VVOG zelf, maar ook de Grote Clubactie heeft prijzen voor de beste verkopers!

Kijk op de site bij de Grote Clubactie welke prijzen er allemaal in de wacht te slepen zijn:

https://clubactie.nl/verenigingen_win_acties.html

Koop jij met jouw team net als de ZAVO en de andere teams en commisssies ook nog een Superlot? Neem hiervoor contact op je teamleider.

Lees bericht

18 december de schaatsen uit het vet voor JO10, JO11 en JO13!

08-12-2019

Het jaarlijks terugkerend schaatsuitje voor de jeugd is dit keer op woensdagavond 18 december. Vanaf 18:45uur verzamelen, schaatsen van 19:00uur tot 21:00uur.

 

Lees bericht

Afhalen Jumbo Spaaractie

06-12-2019

De gepersonaliseerde VVOG artikelen die onlangs gespaard konden worden bij de Jumbo, kunnen morgen 7 december afgehaald worden bij de RSG, Eisenhowerlaan 59 in Harderwijk.

Lees bericht

Winterstop van 20 december 2019 tot 6 januari 2020

06-12-2019
In deze periode zijn er buiten het geplande toernooi GEEN activiteiten. 
 
Nieuwsoverzicht Archief