Kerstpakkettenmarkt 2018 bij het Dolfinarium op 14, 15, 17, 18 en 19 december aanstaande

17 Oktober 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

Wil jij, als bedrijf, het deze kerst eens anders doen en al je medewerkers een verrassend, passend en uniek kerstpakket geven? Kom dan naar de Kerstpakkettenmarkt in het Dolfinarium!

Op 14, 15, 17, 18 en 19 december 2018 staan er diverse regionale ondernemers met hun eigen producten met een stand in het Dolfinarium.

Dolfinarium Kerstarrangement

Je medewerkers krijgen de gelegenheid zelf een kerstpakket samenstellen. Met speciaal gedrukt kerstgeld (de waarde bepaal je zelf) is er keuze uit onder andere sieraden, parfum, boeken, vlees- en visspecialiteiten, speelgoed en woonaccessoires. Zo is er voor iedereen iets leuks te kiezen!

Geniet tussendoor van het Dolfinarium in kerstsfeer met kerstbomen, sfeervolle verlichting, winterse aankleding, glühwein en warme chocolademelk. Tevens is er een aantal voorstellingen te bekijken. De kosten voor dit arrangement zijn slechts €5,00 (excl. BTW) per medewerker. Het gezin van de medewerker mag gratis mee naar binnen en geniet mee van de kerstmarkt en voorstellingen.

Personeelsevenement

Ook is het mogelijk om een bezoek aan de Kerstpakkettenmarkt te combineren met een kerstborrel, bedrijfsuitje of personeelsavond. Het Dolfinarium heeft hiervoor meerdere evenementenlocaties beschikbaar. Denk aan een borrel met hapjes en drankjes tot een uitgebreid dinerbuffet.

Contact Dolfinarium

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder. Stuur een bericht naar sales@dolfinarium.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Of neem zelf contact met ons op via telefoonnummer 0341 – 467 460.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief