Inname kledingtassen en inlevering sleutels/ballen op zaterdag 17 juni

29 Mei 2017 / Kledingcommissie / Algemeen

De inname vindt plaats op zaterdagmorgen 17 juni. Exacte tijden voor de verschillende secties worden nog aan de leiders gecommuniceerd via de mail. Dit betekent dus dat alle leden hun tenues voor die tijd aangeleverd dienen te hebben bij hun leiders (bij het ontbreken van de tenues zullen de spelers de kosten doorberekend krijgen).

De sokken hoeven dit jaar niet te worden ingeleverd, aangezien de jubileumsokken t.g.v. het 90-jarig jubileum zijn verstrekt aan al onze leden. 

Met vriendelijke groet,

 

Kledingcommissie VVOG (kleding@vvog.nl)

Lees bericht

Een Superlot voor de mannen van de JO19-1

16-10-2017

Weer een team dat een Superlot afneemt en daarmee kans maakt op mooie prijzen. Iedere Superlot is goed voor 50 reguliere loten. Als extra prijs kan er een clubfeest t.w.v. € 5.000,00 worden gewonnen. Het belangrijkste van alles is dat we met elkaar de club steunen. De JO19-1 geeft het stokje door aan de andere JO19 teams.

Lees bericht

Voorlichtingsavond spelregelbewijs

16-10-2017

De voorlichtingsavond voor het KNVB-spelregelbewijs voor 2e jaars JO17 / MO17 - spelers/speelsters gaat vanavond (16 oktober) niet door vanwege het ontbreken van aanmeldingen van deelnemers.

Lees bericht

Kom morgen op de fiets naar VVOG

13-10-2017

Zaterdag 14 oktober zijn er meerdere evenementen op De Strokel. Wij ontvangen ONS Sneek. Deze wedstrijd mag je niet missen. Onze jongens zijn scherp en gaan ons morgen trakteren op een mooie pot voetbal. Kom morgen lekker op de fiets.

Nieuwsoverzicht Archief