Tweak

Contactgegevens

Tweak is dienstensponsor bij VVOG en sponsort geheel gratis de Gigabit Internet, Canal Digitaal TV & telefoon verbindingen bij VVOG.

Traditionele internetaanbieders. Dat zijn toch van die enorm grote bedrijven, verstopt in anonieme kantoorgebouwen, met hulplijnen waar je langs vijf medewerkers moet voor je antwoord op je vraag hebt? Bij Tweak doen we het anders. 

Wij zijn een echt familiebedrijf, ontstaan uit de community rond techsite Tweakers.net. Ons doel: vanuit de polder de laatste technologie op het gebied van internet beschikbaar maken voor een eerlijke prijs. Zonder restricties. In het begin richtten we ons vooral op echte ‘tweakers’ die alles uit hun verbinding wilden halen. Sindsdien zijn wij geëvolueerd tot een volledig internetbedrijf, met een aanbod voor iedereen die waarde hecht aan de laatste technieken op het gebied van internet, telefonie en televisie. 

Betekent dit dat wij langzaam opschuiven richting de internetreuzen? Absoluut niet! Tweak blijft het familiebedrijf uit de polder dat volledig onafhankelijk van de grote reuzen zijn eigen plan trekt. Tweak blijft met passie voor techniek en internet strijden voor internetvrijheid zonder beperkingen. Tweak blijft jou het beste van ons netwerk bieden voor een eerlijke prijs. En Tweak blijft de enige internetprovider waar je gewoon eens langs kunt komen voor een kop koffie. 

Tweak is dienstensponsor bij VVOG en sponsort geheel gratis de Gigabit Internet, Canal Digitaal TV & telefoon verbindingen bij VVOG.

Wil jij als VVOG Lid ook profiteren? Schrijf je in via deze website: https://bestellen.tweak.nl/vvog/dealer.html en krijg ook 1 maand gratis Internet & TV van Tweak. Vergeet niet na je inschrijving ook deze PDF in te vullen en door te sturen naar Tweak.

  • Bezig met inladen laatste tweets