Welkom Schoonmaakbedrijf Van der Vaart

13 Maart 2015 / Sponsorcommissie / Sponsors

Met ons heeft u de wind in de zeilen, dat is de slogan van Schoonmaakbedrijf Van der Vaart de nieuwe bordsponsor bij VVOG.

Schoonmaakbedrijf Van der Vaart wil niet alleen de wind in de zeilen hebben maar timmert ook nog eens flink aan de weg. Van der Vaart herkent zich in de ambitieuze plannen van VVOG en ziet ook dat de VVOG Business community niet alleen snel groeit maar ook inspirerende events organiseert. Die combinatie van ambitie en passie was voor het bedrijf aanleiding om daar deel van te willen uitmaken, te beginnen als bordsponsor. Wij gaan d'r uiteraard voor om Schoonmaakbedrijf Van der Vaart het podium te kunnen bieden om ook zijn  ambitie waar te kunnen maken binnen onze VVOG Familie. Van harte welkom dus !.

Lees bericht

Langer doortrainen

05-06-2020

Een meevaller....

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Nieuwsoverzicht Archief