Welkom Schoonmaakbedrijf Van der Vaart

13 Maart 2015 / Sponsorcommissie / Sponsors

Met ons heeft u de wind in de zeilen, dat is de slogan van Schoonmaakbedrijf Van der Vaart de nieuwe bordsponsor bij VVOG.

Schoonmaakbedrijf Van der Vaart wil niet alleen de wind in de zeilen hebben maar timmert ook nog eens flink aan de weg. Van der Vaart herkent zich in de ambitieuze plannen van VVOG en ziet ook dat de VVOG Business community niet alleen snel groeit maar ook inspirerende events organiseert. Die combinatie van ambitie en passie was voor het bedrijf aanleiding om daar deel van te willen uitmaken, te beginnen als bordsponsor. Wij gaan d'r uiteraard voor om Schoonmaakbedrijf Van der Vaart het podium te kunnen bieden om ook zijn  ambitie waar te kunnen maken binnen onze VVOG Familie. Van harte welkom dus !.

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 23 januari

20-01-2019

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 23 januari a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Lees bericht

Binnenkort uitslag VVOG prijzen Grote Clubactie!

19-01-2019

Aankomende week worden de VVOG prijzen van de Grote Clubactie 2018 bekend gemaakt.

Nieuwsoverzicht Archief