Seizoensopening VVOG Businessclub

2 September 2013 / Redactie / Sponsors

Broekhuis is woensdagavond,de gastheer voor de seizoensopening van de VVOG Businessclub met Sef Vergoossen als bijzondere gast.

Traditioneel opent het seizoen voor de VVOG Business club leden met een gezellige meeting. Dit jaar heeft Broekhuis vestiging Harderwijk aangeboden dit evenement te organiseren en te sponsoren. Die happening gaat aanstaande woensdagavond 4 september plaatsvinden. Voorzitter Dick Broekema is zijn keel al aan het smeren om op zijn bekende onderhoudende manier de gasten te entertainen.

Bij de seizoenopening geven de staf en de spelers van onze hoofdmacht acte de presence, gunt gastheer Joost Fraanje van Broekhuis ons een kijkje achter de schermen van de wondere wereld van de autobranche en heeft hij natuurlijk er voor gezorgd dat onze gasten niets te kort komen.

En dan hebben we een bijzondere gast, namelijk de oud trainer van onder meer PSV, de heer Sef Vergoossen. Bij het begin van weer een nieuw seizoen neemt hij ons mee op onze reis om het woord RESPECT actief uit te gaan dragen onder het motto "RESPECT in sport én zaken".

De businessclub presenteert op deze avond ook haar seizoensprogramma voor de businessclubleden en dat ziet er bijzonder smaakvol uit. Om te beginnen wordt er in het najaar in Brasserie Staverden een Charitydiner georganiseerd, de leden gaan naar de wedstrijd Cambuur-AZ. En op 6 februari is er in de smaakvolle ambiance van Kasteel De Essenburg een vlaamse cabaretavond met de nachtburgemeester van Antwerpen Vitalsky en een afsluiting met (hoe kan het ook anders) bijzonder appetijtelijke belgische bieren.

Het jaarprogramma eindigt in de gevangenis. Nee niet als veroordeelde, maar de bekende strafpleiter Alrik de Haas van OMVR gaat ons meenemen naar een bijzondere tour in de gevangenis van Lelystad. Nou noem dat maar geen klapper.

Tijdens de bijeenkomst worden ook én gelijktijdig drie sponsorcontracten van hoofdsponsoren EFMI, Bangma en van sponsor Broekhuis ondertekend en natuurlijk kunnen onze VVOG sponsoren ook gewoon lekker met elkaar netwerken.

Inmiddels hebben zich al ruim 80 genodigden opgegeven maar er zijn nog plaatsen vrij. VVOG businessleden kunnen zich nog opgeven door dat door te geven aan Dick Broekema via info@broadcomm.nl

Lees bericht

Langer doortrainen

05-06-2020

Een meevaller....

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Nieuwsoverzicht Archief