Afscheid van een bevlogen leider Wim Drost

22 Maart 2013 / Bestuur VVOG / Algemeen

Zaterdag betuigen wij als VVOG familie onze deelneming aan het gezin en de familie van Wim Drost en nemen wij op onze manier afscheid van hem.

Wim heeft twee dochters die in de meisjes B1 voetballen en waarvan hij leider was en daarnaast heeft Wim ook nog twee zoons die in het derde elftal spelen.

De wedstrijd van de meisjes B1 van aanstaande zaterdag wordt uit respect verplaatst. Het 3e elftal was op deze zaterdag al vrij.

Verder zullen alle thuiswedstrijden van VVOG beginnen met een minuut stilte om op deze wijze te getuigen van onze deelneming.

Alle dameselftallen zullen met rouwbanden om spelen.

Tijdens de wedstrijd HZVV tegen VVOG zal een korte deelneming boodschap uitgesproken worden door de speaker in Hoogeveen. Onze spelers van het eerste elftal zullen met rouwbanden spelen en voor de wedstrijd wordt een minuut stilte ter nagedachtenis aan Wim in acht genomen.

Maandagavond zal een delegatie van de VVOG familie de condoleance bijeenkomst van Wim bezoeken

Wim zal in besloten kring worden begraven

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief