Timeflex Football Fundag druk bezocht

10 November 2011 / Jeugdcommissie / Jeugd

Afgelopen woensdag stond de 1e editie van de Timeflex Football Fundag op het programma. Zo´n 130 kinderen hadden zich opgegeven, maar mede door het prachtige weer kwamen meer dan 170 F´jes, E´tjes en introducés opdagen. Het was dus een drukste van jewelste op de Strokel. Nadat alle deelnemers een deelnemerskaart hadden bemachtigd kregen ze even kort uitleg van Monique Mennen over de diverse programma-onderdelen, zoals penalty schieten, bal hooghouden en de voetbal slalom. Daarna verspreidde de hele meute zich met veel enthousiasme over het Hoofdveld en Veld 4.In totaal bestond het parcours uit 16 onderdelen, waarbij ieder onderdeel deskundig werd begeleid door leerlingen van het Spectrum uit Harderwijk.

Rond 16.30 uur hadden de meeste F- en E-tjes het parcours afgelegd en kregen ze tegen inlevering van hun deelnemerskaart een diploma, ranja en een zakje chips. Voor de 3 beste E´tjes en F´jes waren er bovendien nog mooie bekers te winnen, die onder luid applaus werden uitgedeeld. Al met al een zeer geslaagde dag en de Timeflex Football Fundag komt in 2012 zeker weer terug!

Speciale dank gaat uit naar de vele vrijwilligers die deze dag mogelijk maakten!

.

Timeflex Football Fundag druk bezocht

Timeflex Football Fundag druk bezocht

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief