Sponsors VVOG bezoeken FC Twente

8 Maart 2011 / Redactie / Sponsors

Afgelopen zaterdag bezochten diverse sponsors van VVOG  een wedstrijd van FC Twente. Het programma werd in overleg met FC Twente samengesteld en bleek een zeer geslaagde dag. Met een nagenoeg  volle bus vertrokken de sponsors naar Enschede. Bij aankomst .....


 


in de Grolsch Veste werden de sponsors (en hun relaties) ontvangen door Jan van Halst en de voorzitter van FC Twente, Joop Munsterman. Hij wist wist vervolgens op een bevlogen wijze het verhaal van FC Twente vanaf 2004 (bijna failliet) tot heden te vertellen. Een boeiend en stimulerend verhaal dat uiteraard met paling en een Harderwieker Botterbitter werd beloond.
Na de presentatie stond er een uitgebreid warm en koud buffet klaar. Tegen 19:30 werd het tijd voor de wedstrijd FC Twente - NAC. Niet echt een hartverwarmende wedstrijd in een koud stadion, maar de Twente supporters onder ons waren tevreden over de uitslag. Na de wedstrijd werd er nog gezellig nagepraat en geborreld. 

Een zeer gezellig en geslaagd Event dat komend jaar waarschijnlijk weer op het programma zal komen te staan.
Lees bericht

Langer doortrainen

05-06-2020

Een meevaller....

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Nieuwsoverzicht Archief