Sponsors VVOG bezoeken FC Twente

8 Maart 2011 / Redactie / Sponsors Afgelopen zaterdag bezochten diverse sponsors van VVOG  een wedstrijd van FC Twente. Het programma werd in overleg met FC Twente samengesteld en bleek een zeer geslaagde dag. Met een nagenoeg  volle bus vertrokken de sponsors naar Enschede. Bij aankomst .....


 


in de Grolsch Veste werden de sponsors (en hun relaties) ontvangen door Jan van Halst en de voorzitter van FC Twente, Joop Munsterman. Hij wist wist vervolgens op een bevlogen wijze het verhaal van FC Twente vanaf 2004 (bijna failliet) tot heden te vertellen. Een boeiend en stimulerend verhaal dat uiteraard met paling en een Harderwieker Botterbitter werd beloond.
Na de presentatie stond er een uitgebreid warm en koud buffet klaar. Tegen 19:30 werd het tijd voor de wedstrijd FC Twente - NAC. Niet echt een hartverwarmende wedstrijd in een koud stadion, maar de Twente supporters onder ons waren tevreden over de uitslag. Na de wedstrijd werd er nog gezellig nagepraat en geborreld. 

Een zeer gezellig en geslaagd Event dat komend jaar waarschijnlijk weer op het programma zal komen te staan.
Lees bericht

Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch vertrekken als teammanagers

25-06-2019

Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch vertrekken komend seizoen als teammanagers van het eerste elftal. Beide clubmannen kunnen hun eigen werk niet meer combineren met de taak als teammanager.

Lees bericht

Het nieuwe wedstrijdtenue is gekozen

21-06-2019

Hoe trots kun je zijn als volgend seizoen alle teams in een compleet nieuw tenue uitkomen.

Lees bericht

Douchezaak en Reukema de nieuwe shirthoofdsponsoren

20-06-2019

Wij danken al onze shirtsponsoren voor het vertrouwen.

Nieuwsoverzicht Archief