Sponsors VVOG bezoeken FC Twente

8 Maart 2011 / Redactie / Sponsors Afgelopen zaterdag bezochten diverse sponsors van VVOG  een wedstrijd van FC Twente. Het programma werd in overleg met FC Twente samengesteld en bleek een zeer geslaagde dag. Met een nagenoeg  volle bus vertrokken de sponsors naar Enschede. Bij aankomst .....


 


in de Grolsch Veste werden de sponsors (en hun relaties) ontvangen door Jan van Halst en de voorzitter van FC Twente, Joop Munsterman. Hij wist wist vervolgens op een bevlogen wijze het verhaal van FC Twente vanaf 2004 (bijna failliet) tot heden te vertellen. Een boeiend en stimulerend verhaal dat uiteraard met paling en een Harderwieker Botterbitter werd beloond.
Na de presentatie stond er een uitgebreid warm en koud buffet klaar. Tegen 19:30 werd het tijd voor de wedstrijd FC Twente - NAC. Niet echt een hartverwarmende wedstrijd in een koud stadion, maar de Twente supporters onder ons waren tevreden over de uitslag. Na de wedstrijd werd er nog gezellig nagepraat en geborreld. 

Een zeer gezellig en geslaagd Event dat komend jaar waarschijnlijk weer op het programma zal komen te staan.
Lees bericht

Kersten en Snijders blijven VVOG trouw

18-01-2019

Harrie Kersten en Jeffrey Snijders spelen ook volgend seizoen in het groenwit van VVOG. Het Amersfoortse duo speelt al twee jaar een belangrijke rol in het eerste elftal van VVOG.

Lees bericht

Hennie in 't Hof verlaat VVOG aan het einde van dit seizoen

17-01-2019

De wegen van Hennie in 't Hof en VVOG gaan aan het eind van het seizoen scheiden.

Lees bericht

Voetbalacademie 1 februari weer van start

17-01-2019

Ook dit jaar geven we bij VVOG de jeugdspelers de mogelijkheid om deel te nemen aan de VVOG Voetbalacademie.

Nieuwsoverzicht Archief