VVOG maakt aanvang met aanleg kunstgras

6 Juni 2010 / Bestuur VVOG / Algemeen

VVOG heeft een aanvang gemaakt met de aanleg van 2 kunstgrasvelden. Deze kunstgrasvelden worden gelegd op veld 1 en veld 4.
Voordat tot de aanleg van deze velden kan worden gestart moet er eerst ontzettend veel voorwerk worden verricht. Wat wij als vereniging doen werkt alleen maar kostenverlagend. Nadat de vast ploeg al een aanvang hadden gemaakt met het verwijderen van de reclameborden was het zaterdag 5 juni de beurt aan vrijwilligers om alles rondom het eerste veld te verwijderen.


Dit betrof onder andere het tegelpad rondom het veld alsmede bankjes,prullenbakken en hekwerk. Rond 08.00 hadden zich een twintig man verzameld. Na een eerste kopje koffie werd er een aanvang gemaakt met de werkzaamheden. De eerste zweetdruppels waren al vlot zichtbaar. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd. Nel Vrijhof en Astrid Dubois zorgden voor koffie,limonade en na afloop een lekker broodje. Ook het meegebrachte ijs van Hilly was meer dan welkom.
Zo was er dan een begin gemaakt aan het omtoveren van ons sportpark. Een sportpark wat aan het begin van het volgend seizoen twee prachtige kunstgrasvelden rijker is en waar jong en oud op kan voetballen.
Een kritische noot wil ik nog wel vermelden. Het was opvallend en ook jammer dat er weinig elftallen aanwezig waren (met uitzondering van zaterdag 4) en de aanwezige groep bestond voor de rest uit “niet” voetballers.
Voetballers, dit kan nog rechtgezet worden. Zaterdag 19 juni ook weer vanaf 08.00 uur zal er nog een morgen zijn waarin er werkzaamheden moet worden verricht. Laat ons niet in de steek en kom in grote getale zodat er zo snel mogelijk een aanvang kan worden gemaakt met de opbouw van de nieuwe velden.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief