Nieuwe Goud-sponsor: Covebo

23 Mei 2010 / Sponsorcommissie / Sponsors

Ondanks dat de nacompetitie geen mooi slot heeft gekregen heeft VVOG afgelopen dinsdag wel gescoord op het sponsorfront. Het uitzendbureau Covebo, dat zich recent heeft gevestigd in HarderwijK, is vanaf komend seizoen namelijk als Goud-sponsor aan VVOG verbonden.

Locatiedirecteur Rene van Corler hoopt met deze stap de bekendheid van Covebo bij het bedrijfsleven in Harderwijk en omgeving verder te vergroten. Op dit moment heeft Covebo al een aantal Harderwijkse bedrijven waar diensten aan worden geleverd, maar zij hopen dit in de toekomst snel verder uit te breiden. Covebo heeft een duidelijke passie met het zaterdagvoetbal. Het bedrijf is o.a. hoofdsponsor van Sparta Nijkerk en heeft veel oud-VVOG gedienden, zoals Henk van Steeg, Dirco van Essen, Jacob Mulder en Sieds Severein in dienst.

Wij wensen Covebo veel succes in Harderwijk! Meer weten over Covebo? Kijk op http://www.covebo.nl/vestiging/harderwijk

Sponsorcommissie VVOG

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief