Kunstgras oefenhoek bittere noodzaak voor toekomst V.V.O.G.

5 November 2009 / Bestuur VVOG / Algemeen

Komt er een kunstgrasveld op oefenhoek 2?  Dat is wat de gemeenteraad op donderdag 12 november moet gaan beslissen. De boodschap van onze leden is helder: voor de jaarlijkse eigen bijdrage van € 16.000 per jaar moet er niet alleen een kunstgras hoofdveld komen(daar is al geld voor gereserveerd) maar ook een kunstgras oefenhoek.
Met de noodzaak daarvan worden we als bestuur de laatste weken weer eens met de neus op de feiten gedrukt. Veelvuldige klachten over de slechte kwaliteit van de oefenhoeken die we niet één twee drie kunnen oplossen. Met veel kunst en vliegwerk proberen we noodverbanden te leggen maar het is dweilen met de kraan open. De raadsfracties weten het, ze hebben het met eigen ogen gezien en onderschreven dat er echt wat moet gebeuren.
Het heeft ook alles te maken met de snelle groei van het ledenaantal. Vorig jaar nog 1.000 leden, inmiddels schurken we tegen de 1.100 leden aan en we lopen qua oefencapaciteit en kwaliteit tegen de grenzen van wat nog acceptabel is.

De maat is vol, schreven de spelers van een aantal senioren en zij spreken meer dan waarschijnlijk voor de hele vereniging.
Daarom is 12 november voor V.V.O.G. een zeer belangrijke datum. Op de raadsvergadering in het stadhuis zal voorzitter Ruud Posthumus inspreken en zal een bestuursdelegatie de beraadslagingen volgen. Maar we zullen ook op een andere wijze laten zien dat het ons ernst is. Er moeten –zowel op de korte termijn- als ook voor de toekomst nu spijkers met koppen geslagen worden.
Dat betekent geen eenrichtingsverkeer, niet alleen de hand ophouden bij de gemeente maar ook zelf zullen we met creativiteit en acties de situatie helpen verbeteren. Laten we daar voor gaan!
Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief