Businessclubevent ism Broekhuis Harderwijk

3 November 2009 / Sponsorcommissie / Sponsors

Dit jaar opende zilversponsor Broekhuis Harderwijk haar nieuwe vestiging aan de Zuidbreedte in Harderwijk. Voor de merken Volvo, Mazda en Ford kunnen klanten terecht in de nieuwe pand met haar moderne werkplaats en showroom. Graag opent directeur Joost Fraanje ook voor de leden van de businessclub de deuren om de veelzijdigheid van het pand te laten zien door het geven van een rondleiding en u voor te lichten over de mogelijkheden die de Broekhuis Groep u biedt.

 

Algemene informatie Broekhuis Groep
Broekhuis bestaat ruim 75 jaar. Bij de start in 1932 ontwikkelde oprichter H. Broekhuis al snel de kenmerken "Passie voor mensen en auto's", "degelijk" en "kwaliteit". Nu, ruim 75 jaar na de start van het familiebedrijf, worden deze kenmerken nog steeds gekoesterd. Broekhuis wil voor u partner in mobiliteit zijn. Meer info: http://www.eenbroekhuisauto.nl/

Aanmelden voor Businessclub Event
In verband met de beperkte capaciteit verzoeken wij u vriendelijk om uiterlijk  11 november a.s. per email door te geven of u deze avond aanwezig zult zijn. Mocht u daarnaast een extra gast mee willen nemen (introduceren), geef dit dan s.v.p. even aan.
Opgeven kan via: Kasper Sloot van de VVOG Business Club sloot123@caiway.nl
Meer gegevens, zie afbeelding

 

Lees bericht

Haringparty 2019 doneert prachtig bedrag aan VVOG

17-06-2019

Donderdagavond 13 juni jl. was het weer zover: de 13e editie van de Haringparty.

Lees bericht

Klimmen JO11-1

16-06-2019

7 juni was het eindelijk zover: de JO11-1 ging klimmen in het klimbos Harderwijk.

Lees bericht

Scheidsrechter planner gezocht!

16-06-2019

Affiniteit met het mooie scheidsrechter vak is niet perse nodig.

Nieuwsoverzicht Archief