Businessclubevent ism Broekhuis Harderwijk

3 November 2009 / Sponsorcommissie / Sponsors

Dit jaar opende zilversponsor Broekhuis Harderwijk haar nieuwe vestiging aan de Zuidbreedte in Harderwijk. Voor de merken Volvo, Mazda en Ford kunnen klanten terecht in de nieuwe pand met haar moderne werkplaats en showroom. Graag opent directeur Joost Fraanje ook voor de leden van de businessclub de deuren om de veelzijdigheid van het pand te laten zien door het geven van een rondleiding en u voor te lichten over de mogelijkheden die de Broekhuis Groep u biedt.

 

Algemene informatie Broekhuis Groep
Broekhuis bestaat ruim 75 jaar. Bij de start in 1932 ontwikkelde oprichter H. Broekhuis al snel de kenmerken "Passie voor mensen en auto's", "degelijk" en "kwaliteit". Nu, ruim 75 jaar na de start van het familiebedrijf, worden deze kenmerken nog steeds gekoesterd. Broekhuis wil voor u partner in mobiliteit zijn. Meer info: http://www.eenbroekhuisauto.nl/

Aanmelden voor Businessclub Event
In verband met de beperkte capaciteit verzoeken wij u vriendelijk om uiterlijk  11 november a.s. per email door te geven of u deze avond aanwezig zult zijn. Mocht u daarnaast een extra gast mee willen nemen (introduceren), geef dit dan s.v.p. even aan.
Opgeven kan via: Kasper Sloot van de VVOG Business Club sloot123@caiway.nl
Meer gegevens, zie afbeelding

 

Lees bericht

Kersten en Snijders blijven VVOG trouw

18-01-2019

Harrie Kersten en Jeffrey Snijders spelen ook volgend seizoen in het groenwit van VVOG. Het Amersfoortse duo speelt al twee jaar een belangrijke rol in het eerste elftal van VVOG.

Lees bericht

Hennie in 't Hof verlaat VVOG aan het einde van dit seizoen

17-01-2019

De wegen van Hennie in 't Hof en VVOG gaan aan het eind van het seizoen scheiden.

Lees bericht

Voetbalacademie 1 februari weer van start

17-01-2019

Ook dit jaar geven we bij VVOG de jeugdspelers de mogelijkheid om deel te nemen aan de VVOG Voetbalacademie.

Nieuwsoverzicht Archief