G-Jeugd VVOG zoekt trainer en/of coach

6 Februari 2009 / Redactie / Jeugd




door Kees Grovenstein

De G-Jeugd van VVOG gaat vanaf volgend seizoen met een tweede team deelnemen aan de speciale voetbalcompetitie voor kinderen met een beperking. Om dit mogelijk te maken is VVOG op zoek naar een trainer en/of coach. Ben jij enthousiast om deze geweldige taak op je te nemen?
Bij VVOG voetballen kinderen en jongeren met een beperking in het G-Jeugdteam. Zij doen al enkele jaren mee aan de speciale KNVB competitie voor deze teams. "Het is een genot om onze voetballers te zien spelen" zegt trainer Cees Smitshoek over 'zijn' jongens. "Het plezier wat de spelers iedere week beleven aan hun trainingen en wedstrijden maakt mijn hele week goed". Smitshoek heeft de start van het G-Jeugdvoetbal meegemaakt en is een van de grote aanjagers van het voetbal voor kinderen met een beperking.
 
Door de sterke groei is de G-Jeugd in het najaar van 2008 gestart met een tweede elftal. Hierin spelen over het algemeen de jongere kinderen (8 t/m 12 jaar). Dit seizoen spelen deze voetballers in een schaduwcompetitie hun wedstrijden tegen onder andere Colmschate, KHC en Nunspeet.
 
Vanaf seizoen 2009/2010 willen de spelers van VVOG GJ2 ook echte wedstrijden voetballen. "Ik wil heel graag dat we met de jongste voetballers ook mee kunnen doen aan de echte competitie. Vandaar dat ik nieuwe trainers/coaches ga ondersteunen" vertelt Smitshoek.
 
Meer informatie over het G-Jeugdvoetbal bij VVOG kunt u krijgen bij Kees Grovenstein: 06-11387056 of kees@veld42.nl
Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief